Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk100
őstag
Még mindig nem jött ki hozzá a magyar Felhasználói kézikönyv? Már sok helyen kapható a telefon és már ki kellett volna adni. Telefonos ügyfélszolgálat sincs.
-
samfishR
senior tag
178ért van kirakva a fent említett oldalon, de itt nincs sárga
máshol néztem, még nincs ár. T-nél listaáron ~200, általam kinézett előfizuval 172. és itt sincs sárga... -
samfishR
senior tag
-
balu333
tag
válasz
samfishR #149 üzenetére
Szia! Ezekszerint még nincs konkrét információ róla, de mindenképpen érdemes várni egy kicsit vásárlással, viszont nem tudom 64GB-os verzió kapható lesze-e itt Magyarországon. [Lumia 1020]
-
samfishR
senior tag
válasz
Quasi_modo #148 üzenetére
holnap fogok is, csak gondoltam hátha tudja itt valaki
-
samfishR
senior tag
Tiszteletem,
Valaki nem vágja, hogy XXLGSM-nél mennyibe kerül? Facebookon azt írják, hogy már kapható náluk, de a weboldalukon meg nem találom..
-
balu333
tag
Nagyon android párti vagyok, de eléggé meggyőző ez a telefon, bőven elég hardveresen, kijelző felbontásra is, nem beszélve egyik legjobb kamerás mobil, felesleges DSLR gépekhez hasonlítani ez nem fényképezőgép hanem telefon, de bőven hozza azt a képminőséget amit egy telefontól el lehet várni
ha produkálja a megfelelő anyagminőséget is nem úgy mint mostanában a Samsung, akkor ez lesz a következő telefonom! WP 8-ról nem tudok nyilatkozni, de gondolom meg lehet szokni, symbian után csak androidos teloim voltak
BobTail néztem neked van már ilyen telefonod, ha olvasod a hozzászólásomat kiváncsi lennék az összeszerelés mínőségére és az anyaghasználatra, köszi a választ!
-
oceanrush
senior tag
válasz
Vassili_Zait #143 üzenetére
Ez bizony rad is igaz
-
AMD Power
titán
Elég durva ára lett.
-
Ferke66
tag
Megjelent a Telekom kinálatában lista áron:194 990 Ft !
-
törölt tag
válasz
#40993792 #120 üzenetére
(#120) Zsolt_72
"Úgy érted, hogy szerinted "nincs miért megbarátkozni a vastagabb és nehezebb telefonokkal" és számodra "túlságosan nagydarab" a Lumia 1020?"
Nem, nem így értem.
A Lumia 1020 a kijelző méretéhez képest túlságosan nagydarab. Túl széles a kihasználatlan terület a kijelző mellett. Meg aztán a saját példámon is azt látom, hogy egy vékony telefon is bírja a nap végéig erős használattal.
Zsolt, ezek a kínai telefonok nagy meglepetést jelentettek nekem is. Meglepően gyorsak és megfelelő launcher alkalmazásával lagmentesek is tudnak lenni, mindezt röhejes árakon.
(#121) BobTail
"Hidd el, élőben egyáltalán nem olyan nagy darab, mint mondjuk a Lumia 920, de attól függetlenül igen masszív!"
Elhiszem.
Nekem mondjuk nem tetszenek ezek a Nokiás formatervek, sem a WP, de ettől függetlenül örülök, hogy van ilyen készülék. Műszakilag csemegének tartom magam is, mégha nem is kéne.
-
BobTail
őstag
válasz
#31733248 #119 üzenetére
Hidd el, élőben egyáltalán nem olyan nagy darab, mint mondjuk a Lumia 920, de attól függetlenül igen masszív! Ami a korábban linkelt képeket illeti, mind automatikus beállításokkal készült, és pl. a 3. képnél a vásárcsarnoknál, ha rövidebb záridőre de alacsony ISO-ra állítom, akkor ugyanilyen kép készül, csak nem mosódnak el az emberek
-
törölt tag
válasz
kispecek #115 üzenetére
(#115) kispecek
Tudom, hogy mobillal jó képeket lehet lőni, jó fényviszonyok mellett az S4 is meglepően jó képeket csinál.
(#118) margithid
Csakhogy nincs miért megbarátkozni a vastagabb és nehezebb telefonokkal. Az S4 vékony és nagy a kijelzője, mégis bírja a nap végéig, pedig én sokkal jobban terhelem az átlagnál. A 1020 túlságosan nagydarab, a kijelző méretéhez képest is.
-
margithid
veterán
válasz
#31733248 #116 üzenetére
Kinek mi a fontos. Szeritnem a legtöbb felhasználó inkább megbarátkozna a vastagabb telefonnal, mintsem nap végére még telefonálni se tudjon...
Egyébként ilyen téren sajnos meg kell barátkoznom a nagyobb kijelzőjű telefonokkal, pl egy note 2 igencsak jól bírja szuflával ahogy hallottam, olvastam. -
törölt tag
válasz
margithid #111 üzenetére
(#111) margithid
"Szerintem az nem olyan vastag azért.
Nekem a nexus s is annyi a legvastagabb részén."6 mm-rel vastagabb, mint az S4, ami simán bírja a nap végéig, pedig sokat van használatban (1,5-2 óra csak a telefonbeszélgetés). Nálam fontos szempont, hogy ne legyen nehéz és be tudjam tenni a farzsebembe, vagy pl. a zakóm belső zsebébe, ahol egy vékony telefon gyakorlatilag észrevehetetlen.
-
kispecek
aktív tag
válasz
#31733248 #110 üzenetére
Ne a telefont nézd amivel a képeket készítették, nem az a lényeg.
Némi utómunkával, hozzáértéssel igen komoly képeket lehet készíteni telefonokkal.
Sőt!Mondhatni divathullámot indított el.Ami az első képen van az nem a
Zsinagóga, hanem a Vámház Kőrúti NagyvásárcsarnokAmúgy nagyon szép képeket készít a Lumina!
-
margithid
veterán
válasz
#40993792 #113 üzenetére
Én azt nem értem ha egy ascend p6ba bele tudtak tenni 2000 MHa aksit, akkor egy 10 mm-esbe nehogy már ne tudjanak duplaennyit. Nem értem miért nem jönnek rá a gyártók, hiába a trend, ezt kajálnák az emberek!
Nekem is a következő telefonom egy lenovo p660hoz hasonló készülék lesz! -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
#31733248 #110 üzenetére
Meg az az "apróság" is közbeszólhat, hogy a telefon WP-t futtat.
Azt már nem akartam írni, mert kineveznek trollnak...
manapság nincsenek már 14 mm vastag okostelefonok
Egyszer elmúlhat a vékonyítási őrület is, mert az is csak technikai demó. Egy bizonyos vékonyság alatt már kényelmetlen fogni. A 808 domború hátsó része igen jól kézbe simul, viszont nem felel meg a trendi vékonyságnak. -
törölt tag
válasz
Quasi_modo #101 üzenetére
(#101) Quasi_modo
"Nem olyan szűk az a kör akik egy ütős kamerát szeretnének a mobiljukba. De az ár közbeszólhat."
Meg az az "apróság" is közbeszólhat, hogy a telefon WP-t futtat.
Vagy, hogy manapság nincsenek már 14 mm vastag okostelefonok (a 1020 ennyi a kameránál mérve).
(#102) BobTail
Nem én vagyok az első, aki megjegyzi, de te tényleg tehetséges vagy, van érzéked a fotózáshoz. Csodát persze telefonnal nem lehet tenni, elég, ha a zsinagóga árnyékos részén az elmosódott téglákat, vagy a beltéri fotókon elmosódott embereket nézzük (pedig ezek a képek alaposan le lettek méretezve)... Egy telefontól persze ez is jó teljesítmény.
-
razzorr
őstag
Egy csúcsmodellhez képest nem drága. El kell fogadni hogy egy felső kategóriás cucc ennyi.
-
Sztif
aktív tag
válasz
Quasi_modo #106 üzenetére
Hát igen. És a csutka sem barnult be
, csak arany színűre változott - pl ezért a színért is van/lesz aki lecseréli.
-
Sztif
aktív tag
ez már minden új ájfonnál sláger lesz, hogy a hivatalos USA/EU start és a hivatalos magyar start közötti egy-két hét alatt bő 300ért adják (Német, Olasz honból behozzák. Persze keményen sorbaáll valaki érte...)
És naná hogy ennyiért is bőven eladnak egypárat, hisz vannak nadzoló pipecek akik simán kiadnak ennyit érte csak hogy a slepp lássa, neki már az új van... -
Sonyfan
tag
válasz
Zsoltesz93 #82 üzenetére
Igaz, nem a legjobb példa volt..
De a lényeg az ,h az 1020-at egy bizonyos szűk körnek szánták akik meg fogják venni(sőt ennél jóval drágábban is megvennék) -
margithid
veterán
Ez egy vicc azért, és biztos vagyok benne, hogy ezt is megveszi ennyiért valaki.
Egyébként ennek mi értelme? Csak, mert ha valaki vagizni akar vele, akkor a sima 5össel is megteheti, sok különbség nincs a két telefon között...
Két méterről nézve meg ugyse tűnik fel, hogy ujjlenyomatolvasó is van rajta -
BobTail
őstag
Eddig mindenkinek tetszett az én sárgám!
Más: ha már az árazásnál tartunk... -
nikilauda
senior tag
válasz
Zsoltesz93 #84 üzenetére
Pont úgy írogattok, mintha csak sárgában lenne.
-
Zsoltesz93
tag
válasz
csakegyjoci #83 üzenetére
Jogos
-
csakegyjoci
tag
válasz
Zsoltesz93 #82 üzenetére
Szerintem én már a színe miatt ott hagynám
-
Zsoltesz93
tag
A Galaxy Minit ne keverjük ide...Azt azért veszik még mai napig sokan,mert mindenki kezében azt láttak (látnak) és olcsón kapnak Galaxy terméket.Az már más,hogy ilyen áron lehet jobbat is venni,szóval nem éri meg.Viszont nem lesz Galaxy Mini áron a Lumia 1020,és ebből lehet is következtetni,hogy enyhén szólva nem fog olyan széles körben elterjedni,és ilyen összegnél azért már elgondolkozik az ember,hogy biztosan ezt a készüléket szeretné-e megvenni.
-
Sonyfan
tag
Valamilyen szinten a lumia névjegye a rikító szín.
-
Sonyfan
tag
válasz
Zsoltesz93 #42 üzenetére
Két külónböző dolog az, hogy megéri és az, h megveszik..
Lásd :Samsung galaxy mini... -
kakuk100
őstag
Sziasztok!
Én is 220-240 ért láttam több helyen. Nem tudjátok véletlenül a Kezelési leírást honnan lehet letölteni? Én nem találtam sehol.
Köszi. -
sz3lim
tag
Nem értem, hogy van ennek a gusztustalan sárga színnek piaca.
-
törölt tag
(#9) fi:zi'k
"Hirtelen megijedtem a kép láttán, de megnyugodtam, hogy csak egy "kabát".
"
Ez a telefon kabát nélkül is iszonyú ronda, főleg sárgában... Persze ízlések és pofonok ugye...
(#35) Steve1207
"A kabát baromi ötletes, nem vagyok WP párti egyáltalán, de mindig meglepnek egy-két okos dologgal
"
Te még nem láttál hasonló megoldásokat? Tele van van velük a net.
-
kromatika
veterán
jó a kiegészítő hozzá,de ez az ocsmány sárga szín nekem nem jön be.
-
elpatkorado
aktív tag
Fehérben bevállalnám.
-
blade zte
őstag
Rétegtermék, az ára nem csoda.
Egy pillanatra én is azt hittem, hogy a telefon ilyen ronda lesz.
-
Воланд
titán
válasz
csakegyjoci #57 üzenetére
20 megapixeles kamera lesz benne.
-
Воланд
titán
válasz
csakegyjoci #52 üzenetére
igen, az.
-
csakegyjoci
tag
41 MEGAPIXELES A KAMERÁJA?
Ez most komoly?
-
oceanrush
senior tag
A Note 3 £639 lesz, szoval
-
Azért azt meg kell hagyni , elég jól kitalálták ezt a kabátkát hozzá. Hosszabb fényképezésnél kényelmes fogást kölcsönöz a telcsihez...
Mondjuk azért az árát is megkérik nem gyengén. Kíváncsi vagyok kis hazánkban 200 ... mennyi lesz az ára.
-
Szergely83
tag
Kár, hogy nem android
-
walko
tag
válasz
Zsoltesz93 #42 üzenetére
Biztos vannak, akiknek ennyit megér, de aki ilyen telefont szeretne, de nem fér bele a keretbe, az vár egy pár hónapot és megveszi egy használható áron. A kezdőár a 920nál is eléggé el volt szállva, aztán most már gsm boltokban 90 alatt pörgetik őket.
-
margithid
veterán
válasz
Zsoltesz93 #42 üzenetére
Ez Magyarországon hatványozottan igaz szerintem. De ne felejtsük el, hogy a telefon itthon viszont talán nagyobb státuszszimbólum mint nyugat európában vagy usában. Igy lehet sokan csak azért veszik meg, mert 41 megapikszel.
Viszont aki tényleg komolyan fotóz az egy jót nevet ezen, ahova kell a nikon/canon oda elviszi, amúgy meg alkalomadtán a nokia 820szal is lehet jobb képet lő mint más az 1020szal. -
Cyberpunk
félisten
válasz
Zsoltesz93 #42 üzenetére
Hát azért ez az ár egy csúcskategóriás készülék ára. Egy komoly váz + objektív nem jön ki ennyiből egyébként.
És akkor még hol van a mobil.
-
Zsoltesz93
tag
Most komolyan...Ilyen áron megéri valakinek az,hogy egy készülék helyettesít kettőt?...Jó,biztos vannak ilyenek,de ahogy előttem is írták,ennyi pénzből már simán lehet venni egy frankó telefont +egy kifogástalan Nikon,Canon stb.
gépet.Tényleg kiemelkedően jó a fotós téren a Lumia 1020 (és még finoman fogalmaztam),de ennyit nekem nem érne meg.Persze ez szubjektív vélemény.
-
dreamdancer
őstag
Uhhh, szvsz ezt kissé elárazták... Én elhiszem, hogy nagyon fasza a kamera, de minden másban csak egy sima felső-középkategóriás telefon.
-
moleculez
veterán
Itt uk-ben nagyon olcsok az elofizuk, egyaltalan mem eri meg kartyasan telot venni. Par font elteres van a toptelok elofizetesi dija kozt. Szoval az ar gyakorlatilag nem szamit a vasarlaskor, szoval tenyleg az dont hogy mire van szukseged.
-
Cyberpunk
félisten
Nem rossz, csak hát WP.
-
Ádám16
addikt
Alig várom, hogy 1 év múlva reálisabb áron hozzájuthassak. Számomra a tökéletesség határát súrolja a készülék.
(#37) Cyberpunk: Nem rossz, mert WP. Azért annyira te sem utáltad a 920-ad...
-
Steve1207
veterán
válasz
Vassili_Zait #24 üzenetére
Jaja, így van. Anno amikor a kisebb telók voltak elterjedve én is elvoltam a teló + kompakttal, de mióta ezek a tepsik vannak az biztos, hogy nem cipelnék semmit se pluszba
A kabát baromi ötletes, nem vagyok WP párti egyáltalán, de mindig meglepnek egy-két okos dologgal
-
Gusztáv
addikt
Nem olyan rossz ez az ár. Most néztem, ugyanazon az oldalon pont ennyiért adják a 16GB-os iPhone 5-öt is. És most a 1020-hoz adnak pluszban egy QI töltőt, a fotós markolatot és egy mini tripodot is.
-
hdtomi
senior tag
Most néztem, hogy az Edigital.hu-n van fehérben és feketében 219900 forintért (raktáron).
-
alfaromeo33
aktív tag
A 600€ az teljesen korrekt! Na de a 600£ az vicc!
-
walko
tag
válasz
tubica2012 #11 üzenetére
Hiányzott ez a hsz mint egy falat kenyér!
-
Tomcat
őstag
válasz
#19158016 #27 üzenetére
Ez igaz, csak pl. nekem sem lóg mindig a nyakamban DSLR csak akkor amikor eleve fotózáshoz készülök, de akár 2-3 komplett szett is nálam van olyankor...
Viszont egy fotóstelefonnal jó minőségű és részletgazdag, akár a bridge gépekkel összevethető képeket tudok olyankor is készíteni amikor kényelmi, elvi, etikett, stb. okok miatt nincs nálam DSLR csak telefon, de ennek ellenére használható képek kellenének. Olyankor amikor hirtelen kell mindenki azzal fotóz ami kéznél van. Ki-ki a mütyűr zajos maszatos képű mobilkamerákkal, míg mások (köztük én is) egy-egy fotóstelefonnal örökítjük meg hirtelen azt az eseményt amit érdemes vagy muszáj lefotózni.
Ezután jön ki az igazi különbség hogy az átlagos mobiltelefonos fotóval vagy egy fotóstelefon képével kell majd valamit kezdeni később ha a képnek ami elkészült rendeltetése van. -
nikilauda
senior tag
Ez vissza bírna csalogatni a windowshoz.
-
Tomcat
őstag
Ezzel az elemtartó markolstta nem igazán zsebkompatibilis lett, de nem kötelező a használata, és ezért piros pont jár. Az ára meg úgyis lemegy a 400€ körüli szintre pár hónapon (féléven) belül miután elmúlik a hype. Én akkor veszek majd egyet.
-
Vassili_Zait
senior tag
Többre számítottam! Ennyiért nem is olyan rossz vétel, aki meg kompakt gép + telefon kombóval viccelődik, annak kívánom, hogy olyannal kelljen járnia, nap mint nap...
-
varsam
őstag
válasz
margithid #21 üzenetére
Nyilván, de az két eszköz, ez pedig egy, ráadásul egy dslr nem fér a zsebedbe, nincs mindig nálad (és nem tudsz vele instant postolni facebookra és twitterre.) Lássuk már meg azt a réteget akiknek ez kell. Van most egy ilyen irány a high-end készülékeknél, ennyi. A piac eldönti hogy van-e rá szükség vagy nincs... neked nincs, de lehet másnak van.
A 1020 pedig szerintem még mindig jobb, kényelmesebb és elegánsabb megoldás mint pl a Galaxy Zoom, ha konkurenciához kellene hasonlítani. -
hemaka
nagyúr
Csunya, draga, nem kellene. De nyilvan nem en vagyok a celkozonseg.
-
Lumiaman
csendes tag
Csak ne lenne ilyen rohadt drága...
-
falijja
őstag
Drága a microfos pixelei de lesz ez még olcsóbb is....
-
HawerKing
őstag
Ez irto draga cucc
-
unyadavid
senior tag
válasz
tubica2012 #11 üzenetére
Hogy ne is távolodjunk el se a winphonetól se a nokiától egy Lumia 520 és mondjuk egy Nikon D3200 lazán kijön ennyiből. Tudom, tudom ez egybe van azért ennyi de mégis.
-
Peterson_
addikt
válasz
tubica2012 #11 üzenetére
Mondjuk mellé egy telefon?
-
Ati1979
veterán
Nem rossz!
Kicsit drága azért...
-
tubica2012
csendes tag
Ennyi pénzért egy jó digitális fényképezőt is vesz az ember, meg egy jó telefont, és még marad egy csomó pénze
Akkor mi kell még?
-
fi:zi'k
nagyúr
Hirtelen megijedtem a kép láttán, de megnyugodtam, hogy csak egy "kabát".
-
Wa2x_
veterán
Nem sokáig kell várni rá már itthon sem!
-
Lomha 8V
addikt
Nagyon jó! Tesztet, gyorsan!
-
Mr.Silkó
veterán
Kíváncsi leszek a tesztjére..
-
NoMagix
addikt
Ütős egy darab!
Drágák azok a pixelek! -
Meteorhead
aktív tag
Ez az elemes kiegészítő nagyon király hozzá. Piros pont.
-
dontdoit
tag
Érdekelne nálunk mennyi lesz, vagy lesz e szolgáltatónál? Valaki infóval?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest