- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickrs
senior tag
válasz
Psychopeti #48 üzenetére
Ha nem szöke vagy vörös a szöröd (vagy nem fekete a böröd színe) akkor müködni fog.
-
Psychopeti
senior tag
válasz
sherlock82 #43 üzenetére
Akkor nem igazán kell hogy olyan sötét legyen mert, nekem nem az
Lehet hogy majd beruházok egyre esetleg ha lesz majd akciósan vagy használtan. -
törölt tag
válasz
FIREBLADE78 #46 üzenetére
Azt mondtad bírod a fájdalmat, hát gyantáztasd
Meg amúgy borotválni is lehet, csak azt jóval gyakrabban kell.
-
Woodslave
félisten
válasz
FIREBLADE78 #44 üzenetére
jó nem is ez hanem ezt a sírós kislányt vettem magamra pedig nem vagyok
Na mindegy elkezdem nézegetni ezeket, bár még mindig szkeptikus vagyok. Gyanúsan olcsó mutatvány ez ahhoz képest amit a lézeres plasztikai sebészeknél látok.
-
sherlock82
senior tag
válasz
Psychopeti #41 üzenetére
Színtől függetlenül érdemes használni mivel teljesen eltűnnek a szálak és a különbség jól látható szemmel is.
-
Woodslave
félisten
válasz
FIREBLADE78 #40 üzenetére
Ez nem a gyúrós topic hogy játszd a kemény gyereket már ott se ment.
De egyébként nem a fajdalom zavar mert már epilatorral is szedettem le. Csak mire elmúlik a piros gyulladás már kezd nőni mert össze vissza állnak a szálak szóval a sima meleg gyanta sokat csak tör gondolom így nem éri meg nekem a kínlódást.
-
Psychopeti
senior tag
Mennyire kell hogy sötét legyen a szőrzet a kívánt hatás eléréséhez?
Valami összehasonlító fotó jó lenne
Nekem nem olyan durva erős sötét. Inkább a szőke és a sötét közötti talán. -
FIREBLADE78
addikt
válasz
Woodslave #33 üzenetére
Félsz a fájdalomtól,amit a gyanta okoz?
Én évek óta gyantáztatok és meg sem érzem. Néha vannak rossz napok,akkor kicsit fáj,de nem pisis lány vagyok,hogy besírjak egy kis fájdalomtól. Inkább a gyantázás utáni kipattogás bosszant. De arra itt ez a cucc. Ki kéne próbálni.
-
sherlock82
senior tag
Gyantázás után a kozmetikus a kezelt felületen egyszer átment egy ilyen géppel. Nem fáj egyáltalán, csak ha egy helyre kétszer rámész egymás után. A szokásoshoz képest pár héttel később nőttek ki a szőrszálak és kevesebb is mint korábban.
Ha lenne ennyi pénzem rá simán vennék ilyet. Szerintem megéri. -
merqree
őstag
Háááát, még az idén számítok egy bluetooth-os vibrátor tesztre ezek után...
-
válasz
Armagedown #31 üzenetére
Azért itt most eltűnődtem...
-
stickrs
senior tag
válasz
Hoplitész #29 üzenetére
Simán kiviszi az IPL az erős férfi szőrzetet... nekem a mellkasom olyan volt mint 1 gorrilla háta,kb reggel leborotváltam estére borostás volt, pár hónap 2 hetente történő használat után már csak pár szőrszál nőtt rajta, és 2-3 havonta elég levillogni. Én még egy elég régi Lumea-t használok SC1991-es modellszám, 2014 körül vettem, annál 100.000 van feltüntetve lámpaélettertamként, és még mindig teszi a dolgát. Ha behal valamikor, akkor is biztos maradok a Philipsnél.
-
Armagedown
őstag
válasz
FattyDove #30 üzenetére
Szerintem te nem érzed a cerka, zacsi- és ánusszszőrtelenítés fontosságát, nem olyen dolog ez, amiből viccet kellene csinálni.
Linus videójából vetted az inspirációt a felhasználói nevedhez? -
Hoplitész
junior tag
A férfi (erős) szőrzettel mi a helyzet? Nekik nincs ilyen készülék? Csak a Bársony Klinika (vagy ennek megfelelő) marad?
-
Quqesz
nagyúr
Köszi a cikket.
Asszony egy tesztet keresett róla és most megkapta. Készülék be is lett rendelve(én meg majd potyázok)
-
*Mukeey*
addikt
Most már mindent tudok a szőrtelenítésről!
Köszi Mobilarena -
INTELligent
senior tag
Ismételten egy érdekes és igényes cikket olvashattunk
.
-
HKorn
veterán
Mi van amikor lejár az élettartama a villanónak? Kuka a cucc?
Gondolom simán jó lehet valamelyik olcsóbb Lumea is, 85-ért is van már, igaz csak testhez és vezetékes, de azért jelentősen olcsóbb.
-
csoe
tag
Gyakorlott szakemberként örömmel vállalom az eredmény IRL meóját.
-
orbano
félisten
ez egy tévhit, nem lesz egyre erősebb. egyszerűen a borotva élesre vágja a szőrszál végét, ami sokkal durvább, mint a töredezett, természetes végű szál. ha valamitől sűrűsödik, az a gyantázás, mert a sok sérült hajhagyma miatt beindulnak olyan biokémiai változások amitől több szőr fog növekedni. persze ez utóbbi még gyengén kutatott terület
-
RayMckurt
csendes tag
válasz
AliceWake #18 üzenetére
Mondjuk a zacsinál tényleg veszélyes lehet a dolog, mert ott vékonyabb a bőr.. Nekem van már mellkason is egy kevés ősz és lejjebb is, de viszont szakállnál rengeteg az ősz, így én már kiestem a használatának java részéből(40 felett repül az idő
), de a feleségemnek nagyon jó lehet a készülék. Főleg egy kis megosztással kifejezetten árelőnyös egy kis kezdeti beruházással.
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
RayMckurt #17 üzenetére
Az ősz szálakban nincsen pigment, nem nyelik el a fényt. Nem fog történni semmi. A lényeg környéke simán mehet, zacsival óvatos lennék. Azért van hőtermelés és hőérzet, ott legalábbis biztosan éreznéd (bár, nem tudom, hogy egy átlag zacsi mennyire kényes), de talán az arcra való fejjel meg lehet kockáztatni, az a legérzékenyebb területre való.
Anyajegyek környékén vagy kicentized, vagy veszteséglista és csipesszel korrigálsz. Én nem villantanák rá anyajegyre, megéghet. Az pedig elég nagy baj. -
RayMckurt
csendes tag
Ami számomra nem derül ki a írásból hogy az ősz szőrszálakkkal rendelkezőknél mit jelent hogy ignorálja a használatot? Meg fog maradni vagy káros a készülék használata ilyenkor?
Én nem vagyok szívbajos a testtájakra vonatkozóan: nálam a célterületek általában az arcszőrzet, a hónalj, mellkas, has, a cerka környéke(és kicsit a tövének oldala), a zacsi. Nos ezeknek a testtájékon mindenhol alkalmazható a készülék? Mi történik ha ezeken a testtájakon talál ősz szálat néha a készülék? Azt értem hogy anyajegynél letilt a masina, de csak ha "képbe" kerül? Ezt azért kérdezem hogy mondjuk az anyajegy közvetlen közelében lévő szőrszálak megmaradnak? Előre is köszönöm a segítő választ! -
Shyciii
veterán
vagy ott az epilátor, ami a műfaj fűrészelt csövű shotgunja
Ezen kifeküdtemKöszönöm AliceWake a mosolyt, és jókedvet!
-
BB9000
senior tag
450 000 villanás mennyi időre elég?
Nálunk a gép kb 7-8 éves. Nemrég csináltam az első akkucserét benne. 1 fő használja és számításaim szerint 30 000 villanásnál jár. Első időben többször kellett használni, utána csak fenntartásra negyedévente kb. Az egy olcsóbb gép és "csak'" 100 000 villanást garantál, tehát a 450 000 az elég sok. -
tothmaxy182
őstag
Jó cuccnak tűnik.
Vajon a Xiaomi nem akar gyártani ilyet, mondjuk 50ezer forint környékén?Szerk.: Most nézem Aliexpress-en 30 dollár körül kaphatóak ilyen cuccok.
Vajon azok leolvasztják az ember bőrét? -
törölt tag
BRI956/00-t 3-4x teszteltem hónalj részen, és látványos volt a helyzet, sokkal kevesebb borotválással/bőrirritációval járt utána a csubakkamentesítés. Ismerősnek rendeltem anno philips kuponos akcióban 120000 környékén, szerintem és szerinte is bőven megérte.
-
hankock
tag
Az első mondat végére kérdőjelet képzeljetek.
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Szerintem ott a csipesz vagy gyanta is oké, csak többször kell majd ismételni a két hetes ciklust, hogy minden szőrszálat elkapjatok.
De a női arc borotválása sem kényesebb, mint a férfiaké. Aloéval, Neogranormonnal lehet utána nyugtatni, 12-24 óra múlva pedig mehet a fény. -
hankock
tag
Női "bajusz" területén milyen kockázat mentén alkalmazható.
Gondolok itt arra, hogy a tesztben írva vagyon, hogy szőrtelenítés után kell alkalmazni a készüléket, de az igen csak veszélyes terület borotválkozás miatt, hiszen így egyre erősebb lesz a szőr. Nehogy ellentétes hatás legyen. -
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
Armagedown #6 üzenetére
Nem lesz könnyű, de kicsit specifikáld, mennyire érzékeny területre gondolsz
-
Armagedown
őstag
Mennyire használható egy ilyen az érzékenyebb területeken?Nem a hónaljra gondolok.
-
törölt tag
Hmm ez nagyon tetszik! Kell egy ilyen majd!
-
Szokás szerint nagyszerű, igényes teszt!
-
Woodslave
félisten
lehet nem olvastam figyelmesen de akkor ez az 450k villanás mennyi ideig is lehet használni a gépet? Mármint meddig bírja.
-
BB9000
senior tag
Az IPL epilátor nagyon klassz cucc! A Philips jókat gyárt. Tényleg működik! Azt kell tudni, hogy az akkuk kb 5-7 év után használattól szinte függetlenül be fognak halni. Ezt jelzi a gép és nem tölt, nem használható. Ilyenkor még nem kell eldobni a gépet, mert a gép árának kb tizedéért ki lehet cserélni vagy cseréltetni az akkukat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A szőrtelenítés alapvetően nem egy nagyon bonyolult vagy időigényes dolog, de rendszeresen ismétlődő feladat és a legtöbb, kicsit is tartós eredményt jelentő megoldás meglehetősen körülményes és/vagy kellemetlen. A Phillips Lumea utóbbi két jellemzőt kivonja az egyenletből.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- 170db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest