- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus One - Kína már itt One
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickrs
senior tag
válasz
Hoplitész #29 üzenetére
Simán kiviszi az IPL az erős férfi szőrzetet... nekem a mellkasom olyan volt mint 1 gorrilla háta,kb reggel leborotváltam estére borostás volt, pár hónap 2 hetente történő használat után már csak pár szőrszál nőtt rajta, és 2-3 havonta elég levillogni. Én még egy elég régi Lumea-t használok SC1991-es modellszám, 2014 körül vettem, annál 100.000 van feltüntetve lámpaélettertamként, és még mindig teszi a dolgát. Ha behal valamikor, akkor is biztos maradok a Philipsnél.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A szőrtelenítés alapvetően nem egy nagyon bonyolult vagy időigényes dolog, de rendszeresen ismétlődő feladat és a legtöbb, kicsit is tartós eredményt jelentő megoldás meglehetősen körülményes és/vagy kellemetlen. A Phillips Lumea utóbbi két jellemzőt kivonja az egyenletből.
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest