- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RayMckurt
csendes tag
válasz
AliceWake #18 üzenetére
Mondjuk a zacsinál tényleg veszélyes lehet a dolog, mert ott vékonyabb a bőr.. Nekem van már mellkason is egy kevés ősz és lejjebb is, de viszont szakállnál rengeteg az ősz, így én már kiestem a használatának java részéből(40 felett repül az idő
), de a feleségemnek nagyon jó lehet a készülék. Főleg egy kis megosztással kifejezetten árelőnyös egy kis kezdeti beruházással.
-
RayMckurt
csendes tag
Ami számomra nem derül ki a írásból hogy az ősz szőrszálakkkal rendelkezőknél mit jelent hogy ignorálja a használatot? Meg fog maradni vagy káros a készülék használata ilyenkor?
Én nem vagyok szívbajos a testtájakra vonatkozóan: nálam a célterületek általában az arcszőrzet, a hónalj, mellkas, has, a cerka környéke(és kicsit a tövének oldala), a zacsi. Nos ezeknek a testtájékon mindenhol alkalmazható a készülék? Mi történik ha ezeken a testtájakon talál ősz szálat néha a készülék? Azt értem hogy anyajegynél letilt a masina, de csak ha "képbe" kerül? Ezt azért kérdezem hogy mondjuk az anyajegy közvetlen közelében lévő szőrszálak megmaradnak? Előre is köszönöm a segítő választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Eredeti játékok OFF topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Energiaital topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest