- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sherlock82
senior tag
válasz
Psychopeti #69 üzenetére
Én is most vettem kb egy hónapja. 4-5 -ön használom, de a leírás szerint 1.5 hónap kell a változás eléréséhez. ( 2 hetente szabad használni. )
Eddig tetszik. -
HKorn
veterán
válasz
Psychopeti #69 üzenetére
Sok embernek itt nem lesz szerintem tapasztalata vele, talán Mrs Wake-nek, úgy vettem ki, hogy ő már teljesen csupasz.
-
stickrs
senior tag
válasz
Psychopeti #48 üzenetére
Ha nem szöke vagy vörös a szöröd (vagy nem fekete a böröd színe) akkor müködni fog.
-
sherlock82
senior tag
válasz
Psychopeti #41 üzenetére
Színtől függetlenül érdemes használni mivel teljesen eltűnnek a szálak és a különbség jól látható szemmel is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest