- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Mindenkinek egyéni döntése, hogy mit oszt meg magáról.
Ha ez neked nem tetszik, ne olvasd.
A "zinternet" csak egy lehetőség, nem kötelesség.
Azzal a résszel egyetértek, hogy idővámpír dolog a Faszbuk, de ilyen alapon idővámpír dolog az egész internet. Csak felugrasz egy oldalra megnézni egy levelet, aztán megnézel 5 másikat, és azt veszed észre, hogy már elment legalább egy órád. Ez csak egy példa.
Azzal is egyetértek, hogy sokan ilyen módon teszik nevetségessé magukat.
De még egyszer mondom, mindenki egyéni döntése, hogy mire szánja az idejét.
Mindent fel lehet használni értelmes célokra is, ugyanígy a közösségi portálok által nyújtott szolgáltatásokat is, én találtam a "Fácsén" hasznos szolgáltatást, mégsem az életem szól róla, sőt, nem tárom ki az egész életemet rajta. Mert nem is kell. Használd ki azt, amire neked szükséged van.
Én sem tartok helyesnek sok mindent a ma jellemző tendenciákból, de nem is arra szánom a maradék időmet, hogy minden lehetséges módon fikázzak másokat, akik általam helytelennek vélt módon b@sszák el a saját életüket.Még egy megjegyzés: mindig kiröhögöm azokat az embereket, akik ilyeneket osztanak meg magukról pl. Twitteren vagy máshol (és ez látszik is Faszbukon), mint ez: "El kéne mennem kínaiba. De nincs kedvem." És egy srác tényleg ilyeneket írogat ki magáról. Ki a f@szt érdekel?
Abban a pillanatban blokkoltam az összes további hozzászólását, nehogy megjelenjen még egyszer a hírfolyamban.
Tehát erre is van lehetőség, hogy az ikszdés hülyegyerekek és mindenhez hozzászóló magamutogatók hozzászólásait ne lásd, ha a falra tudnál mászni tőlük.Ez is megoldható.
Aktív témák
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Acer Swift Go 14 Oled (intel version)
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- i7 5930k, MSI X99, EVGA RTX 2080 Super Hybrid (Ritka), ssd + HDD, BeQuite Torony
- Insta360 X4 360 fokos akciókamera
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest