- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
Nem olyan régen (amíg még élt) láttam a BTel oldalán egy olyan szolgáltatást (xprime), aminek révén akár ingyen is lehet internet előfizetésed, ha vállalod, hogy rendszeres időközönként megnézel néhány kötelező reklámot. Függetlenül a BTel szomorú történetétől, nem tudom, volt-e sikere ennek a kezdeményezésnek, de ott megértem, ha a sávszélességet reklám továbbítására használják. Elvégre az a deal része volt.
-
cinemazealot
addikt
válasz
aprokaroka87 #29 üzenetére
Nemrég továbbadtam a droidos táblagépemet egy kedves ismerősömnek, aki még csak ismerkedik a mobil eszközökkel. 1-2 nap sem telt bele és ijedten hívott, mert "vírusos lett a táblagép, ezt az általa feltelepített játékprogramban felbukkanó figyelmeztető ablak mondta neki...". Tessék, kulturált, jó szándékú reklám az ártatlan felhasználónak.
-
cinemazealot
addikt
Egészen addig, amíg a reklámo(zó)k sokszor annyira pofátlanok, hogy komplett videostream-et töltetnek le velem, miközben attól hangos a magyar valóság, hogy az internetet így meg úgy akarják megadóztatni a felhasznált adatforgalom függvényében, miközben még anélkül is viccbe illő a magyar forgalmi díjas internet díjszabása, addig igenis élek a lehetőséggel és blokkolom ezeket a tartalmakat. Sokszor olyan Flash, HTML5, animált GIF, JS meg még ki tudja milyen animációk is megjelennek az érdemi tartalom mellett (sokszor fölött), hogy az egyébként munkára is tökéletesen alkalmas 8 éves Centrino Duo laptopom (bocsánatot kérek, de ebben még van vas, nem úgy mint az ma kapható műanyag sz@rok) kardjába dől. A reklámok kedvéért vásároljak új gépet és nagyobb internet csomagot!? Ne vicceljünk már!
Változtassanak a módin és vegyék figyelembe a fentieket. Akkor talán majd kikapcsolom az AdBlock-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged