Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • peanar

  senior tag

  Sziasztok, üdv mindenkinek!

  Most szombaton sikerült szert tennem egy pebble time steel (PTS) órára egy PH-s fórumtárs jóvoltából, amit ismételten köszönök neki! :)

  Az órával teljes mértékben meg vagyok elégedve (ha hibamentes marad, akkor ez a véleményem nem fog változni), az én igényeimet, elvárásaimat teljes mértékben kielégíti.

  Mivel csak a mai nap folyamán találtam erre a fórumra (örömmel láttam más fórumokon is látott ismerős neveket), tegnap minden bátorságomat össze szedve (mert ugye 30m vízálló, és a pebble hivatalos oldala is "erre buzdítja" a felhasználókat) a csuklómon hagyva az órát ugrottam a kádba "pancsizni" a kisfiammal. Örömmel jelentem, az óra túlélte, így úgy néz ki, valóban ellenáll a kisebb vízbe merülésnek (persze sajnos olvasni ellenpéldákat is), legalább is az enyém és egyszer :)
  A fórumot olvasgatva, a vízállóságot kivesézve nem biztos, hogy még egyszer kipróbálnám :N

  Szintén a fórumon futottam össze a hangüzenet küldés magyarosítás lehetőségével. Mivel bizonyos alkalmazások futtatása a telefonomon nem fér meg a root-tal, így guyver fórumtárs által leírt lépések nálam nem jöhettek szóba. Ezért csináltam egy flashable.zip fájl, ami root nélkül is feltehető, igaz custom recovery kell hozzá!
  Mehet root vagy root-nélküli telefonokra is, itt a recovery-n van a hangsúly!!
  A Pebble verzió: 3.12.0-1010-d1cf147 alkalmazáshoz jó (ebből a verzióból lett kiszedve és átalakítva a szükséges fájl) a Pebble telepítő fájl!
  Telepítés: - a Pebble.zip fájlt másold a telefon gyökér könyvtárába, majd indítsd újra a telefont recovery módba
  - install zip opciót választva tallozd be a pebble.zip fájlt, indítsd el a telepítést, ha készen van, indítsd újra a telefont és már kész is :DD
  Mindenki természetesen csak saját felelősségre csinálja, ha valamit rosszul csinálsz, félre sikerül az a te sarad és nem az enyém :W
  Tesztelve: xiaomi minote4G rootolt 4.4.4 KK rom, honor 6+ rootolatlan 5.1.1 lollipop.

  Mindenkinek további szép napot :)

  Huawei Mate 9

Új hozzászólás Aktív témák