- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpachino
veterán
A különböző gyártók hűtéséről csak annyit, hogy a zalmanos Galaxy 7900GS-em is alapon 53-54 fok volt, terhelve elérte a 80 fokot is és semmi problémám nem volt vele.
A jelenlegi 3850-em is kb. ezen a hőfokon üzemel, sőtt a 8600GE- m sem volt ennél hűvösebb.
Úgy látszik ebben, mármint a hőfokszabályozásról az NV és az ATI megegyezett. -
Bundás22
őstag
[OFF]oh bocs ezt egy 1950pro tulaj mondta nehogymár, főleg 3D-ben, sőt tesztekben is írták, pedig nagyon "eltalált"
neked volt 1950pro-d?
a másik hogy lehet a refhűtések általában alulméretezettek(olcsók) ez O.K., de nem ennyire, hogy már télen is túlmelegednek, 110fok
[/OFF]
-
DeadMeat
nagyúr
Ne is foglalkozz vele.Loki a hulye szoveget,miota a phra reggelt.Megy mindenhova flemelni,mert csak neki van istencsaszar halkhutesi 100% tuningpotencialu bestbuy vgaja,mert vmod nelkul 3dmarkban 5900 pontot csinal.Es ezert sokkal jobb ar/telj aranyu minta 8800gts is akar.
Szoval hagyd a fenebe,majd abbafejezi. -
Bundás22
őstag
tehát az atinál a hűtőn spóroltak, h olcsóbban adhassák mondjuk ki a valóságot
ne kerülgessük a forró kását, de lehet ezt még nagyon megszívják mi van ha sorozatosan mondanak csődöt ezek a "nagyszerű, fantasztikus, csodaszép" karik és újakat kell majd adni nekikakkor mindenki majd a "elcseszett, ronda, elavult és csúnya képet produkáló" 88GT-t követel majd
egyébként lehet h az árhoz hozzá kell adni +5K-t(VGA hűtés) -
-
Interceptor
addikt
Mindent felfogtam abból amit írtál de a nagyrésze arról szól,hogy tudod a másikat minnél inkább lejáratni,nah köszönöm ebből nem kérek.Nem általak le sértegetni ellenben te folyamatosan ezt teszed.Leírtam a véleményemet erre jössz te nagyokos és rögtön eligazítasz a tahó stílusoddal.Még mindig nem értem miért kell nekem bizonyítékokkal szolgálnom mikor ott vannak a tesztek
A "nem értem mire jó ez" a szapulásra értettem.
-
Elmör
őstag
Oké, látom te is egy "remek" hozzáállású ember vagy...
Nem írtam semmi olyat, hogy miért jó az én karim (mert nem is 1 súlycsoport) és azt hittem, hogy legalább valami szakmait linkelsz be, erre meg ezt a baromságot kell olvasnom.Ehh, jól van, ezen már nem is érdemes rágódni. Én drukkolok mindkét gyártónak, hogy csináljon tuti kártyát, hogy olcsóbb legyen és mindegyik jó és nem fikáztam, erre megkapom. Én legalább offba teszem!
-
Interceptor
addikt
Köszönöm szépen a kedvességedet,a legutolsó linked erősen közelíti a bunkóság határát.Nem értem mire jó ez
"Másrészt mivel továbbra is csak a levegőbe beszélés megy részedről" Ez nem igaz én csak azt írom amit látok tapasztalok.Viszont volt ilyen DX9 és DX10 között , szerintem ez kevert meg téged, nemkicsit. Tévedés high-on játszok a crysissel, elvileg very highban aktiválódnak a DX10-nek nevezett effektek amit ugye a dx9 is simán tud csak vannak akik bedölnek
-
Interceptor
addikt
Nem értem mi bajod van és egyáltalán miért kell egyböl leszólni a másikat főleg, hogy most beszélünk elöször kicsit ellentomondásos ez a kijelentésed.Nekem ezelött radeonom(X1900GT) volt és bizony 1 éve még az volt a legjobb választás a kategóriájában.Ha valaki hát akkor én nem állok egyik gyártó pártján sem csak próbálok objektíven hozzáállni a dolgokhoz.Most az nvidia a legjobb választás.Nem fogok képeket beillesztgetni ide,aniso ide vagy oda nvidian a textúrák sokkal élesebbek voltak EP2- alatt,crysisben pedig nincs jól megjelenített pára a radeonokon és a havas részen is fura volt hogy a fegyver nincs megfagyva.Ráadásúl valahogy az effektek valamivel jobbak élethűbbek most az nvidia karikon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPhone topik
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest