- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Jó a 88GT de itt nem errol van szó. Ez a 38xx teszt topic. Egyébként ha 60-70e 88GT leveri a 40-50e 38xx-t azt nem csodálom.... meg aki magasabb felbontáson akar jatszani, annak sem 28e-es sikkepcsöves crt-je van.... azaz telik 80e 22 wide Samura... Innentol viszont menozz a penzeddel, ha tetszik....
-
pisti
őstag
A kognitív disszonanciát részletező szakmai leírás neked baromság? Hmm.
Látom a felfogás neked sem erősséged.Én drukkolok mindkét gyártónak, hogy csináljon tuti kártyát, hogy olcsóbb legyen és mindegyik jó és nem fikáztam...
...
Lehet, hogy kicsit elfogult vagyok, mert mindig nvidiás voltam, de ha a 3850-es meg a 3870-es annyira jó lenne (amit a tesztek nem támasztanak alá), akkor nem azt írtam volna, amit. Elismerem, hogy lehet játszani azokkal a kártyákkal is...Legalább magadnak ne mondanál ellent gyermekem.
-
pisti
őstag
Szerintem írjál esszét, hogy miért volt jó választás a mostani VGA-d. Csak ne ide.
Utána jobb lesz.
Az okoskodást meg hagyd az okosokra, (nem rám).
Okulásképp, hamár hozzáértő kolléga belinkelte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest