- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
Oké, látom te is egy "remek" hozzáállású ember vagy...
Nem írtam semmi olyat, hogy miért jó az én karim (mert nem is 1 súlycsoport) és azt hittem, hogy legalább valami szakmait linkelsz be, erre meg ezt a baromságot kell olvasnom.Ehh, jól van, ezen már nem is érdemes rágódni. Én drukkolok mindkét gyártónak, hogy csináljon tuti kártyát, hogy olcsóbb legyen és mindegyik jó és nem fikáztam, erre megkapom. Én legalább offba teszem!
-
Elmör
őstag
válasz
wwenigma #229 üzenetére
Lehet, hogy kicsit elfogult vagyok, mert mindig nvidiás voltam, de ha a 3850-es meg a 3870-es annyira jó lenne (amit a tesztek nem támasztanak alá), akkor nem azt írtam volna, amit. Elismerem, hogy lehet játszani azokkal a kártyákkal is, de azért a 8800GT még mindig jobb választás (már ha kapsz) szerintem. Persze ez csak szerény véleményem.
Szerintem az a baj, hogy az AMD-ATi nem játékok szerint tervez, hanem megcsinálja a technikás kártyákat, amik viszont nem jók a gyakorlatban. Ezt az alapján gondolom, hogy volt olyan teszt (talán a vertexes), ahol sokkal jobb volt az ATi és mégis, a játékok alatt alulmaradt többségében. Tehát, aki pl, tudja a történelmet, az nem biztos, hogy tanítani is tudja és így úgymond egy okos, de nem jó tanár lesz belőle. Remélem így érthető.
Ha pedig azt nézzük, hogy az árkülönbség arányában milyen teljesítményt kapunk, akkor max annak mindegy, aki 1024X768-ban játszik. E fölött már érzékeltem nem egyszer, hogy bizony megérte drágábbat venni.
-
Elmör
őstag
Köszi a tesztet!
Ismét megerősített, hogy nvidiás maradok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Elektromos autók - motorok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest