- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Adler
aktív tag
Az előbbi hozzászólásomba ez már nem fért bele.
Nem tudom se Én se más megmondani, hogy az adott képet milyen géppel csinálták, de Én nem a képminőséget vitattam, hanem az árát!
Én új árakat írtam be az Optiform és a Panashop oldaláról és nem az Árgép nem megbízható keresési eredményét!
(#62) Mr.Csizmás
Nézzük meg félhomályban a képminőséget, mert a tesztekben mindig csak nappali képek vannak! Ezért is írtam, hogy minden körülmények között. Ez a fókusz állításra is áll! Ha itt is megveri a DSLR-eket akkor majd MILC-et veszek de addig nem! Mivel a fénymérés teljesen más a két kategóriában!
A marketing meg rád hat mivel ezeket Te el is hiszed, hogy ezekben a MILC jobb!Ezzel Veled le is zártam a vitát!
Senkit nem akarok az egyik vagy a másik kategóriára rábeszélni, mivel mindenki azt vesz amit szeretne! Én az árra mutattam rá, hogy kukázás nélkül, újonnan mennyire nem éri meg, mivel abban az árkategóriában már mást is lehet venni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest