- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakb
őstag
"A GH3 és a G3 más tudásban ezért az ár is más!"
Pontosan. Ezért nem értem, hogy miért a legdrágább MILC árát méricskélted a legolcsóbb DSLR-ekhez. Értem, hogy máshogy nem tudod igazolni a rögeszméd, de akkor is nagyon átlátszó.
(#68) k1csi: Élcelődtem azon a hsz-en, amire válaszoltam. Ha nem érted, akkor nem érted.
Én innentől befejeztem a témán lovagolást.
-
csakb
őstag
"@Mercutio : Használtan tükrösök is ilyen árban vannak..."
Amiket ő felsorolt, azok viszont új árak, és nem is a legolcsóbb helyen.
Nézz már be a hardverapróba, hogy az 5-6-8 éves tükrös vázakért, vagy bőven középszer alatti, filmes obis kitekért mennyit remélnek kapni a júzerek, és ehhez képest mennyiért hirdetnek garis MILC-eket.
-
csakb
őstag
válasz
Stauffenberg #33 üzenetére
"Ebből nekem az következik, hogy játszós gép. Nem munkára tervezték, hanem igényes amatőröknek, hobbi fotósoknak."
Igen. És ez miért baj? Lehet, hogy tévedek, te sokkal több amatőr fotós van, mint profi.
-
csakb
őstag
válasz
Stauffenberg #27 üzenetére
Akkor számodra ez nem alternatíva. Pont. Gondolj arra, hogy az Olympus DSLR-ek 2003/2004 környékén pontosan ekkora szenzorral (4/3) indítottak, és sokáig, sok ember megtalálta a számítását velük, még talán a professzionális szegmensben is.
-
csakb
őstag
Megszületett a világ legnagyobb törpéje?
Viccet félretéve, le a kalappal, jó váz lesz, ha kész lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Torrent meghívó kunyeráló
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos cigaretta 🔞
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- LED világítás a lakásban
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest