Új hozzászólás Aktív témák
-
Adler
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #65 üzenetére
D40 nem hasonlítottam a D600-val, hanem egy felsorolást csináltam, hogy milyen konfigban mennyibe kerülnek.
panoramio-n milyen néven vagy fenn?
-
Adler
aktív tag
Az előbbi hozzászólásomba ez már nem fért bele.
Nem tudom se Én se más megmondani, hogy az adott képet milyen géppel csinálták, de Én nem a képminőséget vitattam, hanem az árát!
Én új árakat írtam be az Optiform és a Panashop oldaláról és nem az Árgép nem megbízható keresési eredményét!
(#62) Mr.Csizmás
Nézzük meg félhomályban a képminőséget, mert a tesztekben mindig csak nappali képek vannak! Ezért is írtam, hogy minden körülmények között. Ez a fókusz állításra is áll! Ha itt is megveri a DSLR-eket akkor majd MILC-et veszek de addig nem! Mivel a fénymérés teljesen más a két kategóriában!
A marketing meg rád hat mivel ezeket Te el is hiszed, hogy ezekben a MILC jobb!Ezzel Veled le is zártam a vitát!
Senkit nem akarok az egyik vagy a másik kategóriára rábeszélni, mivel mindenki azt vesz amit szeretne! Én az árra mutattam rá, hogy kukázás nélkül, újonnan mennyire nem éri meg, mivel abban az árkategóriában már mást is lehet venni!
-
Adler
aktív tag
A GH3 és a G3 más tudásban ezért az ár is más!
Nem vagyok Canon-os de szerintem a D7 az már profi kategória! Míg MILC-ek nem azok!
Az árakat ha elolvastad volna akkor nem írtad volna, hogy a DSLR drága!
(#54) Mr.Csizmás:
Nem talicskával hordom a pénzt, viszont ha az adott pénzhez keresek hosszabb távon bővíthetőséget, és a képminőséget nézem minden körülmény között, akkor nem bántam meg a DSRL-t és nem is cserélném le!
Nálam a marketing hülyítés, hogy mennyivel jobb a milc a dslr-nél az meg nem érdekel!Az hogy Te gyenge vagy és nem bírsz el egy DSLR-t az meg nem a Milc előnye, hanem a Te gyengeséged!
-
Adler
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #40 üzenetére
árban akkor is inkább DSLR! MILC túl van árazva!
A másik Kit obikkal is lehet jó fényképet készíteni, csak tudni kell használni!
Az időjárás állóság sem a hobbi fotósoknak kell!MILC vs DSLR gyakorlati összehasonlítás ami szerintem elég fontos egy hosszabb távú kirándulásnál vagy nyaralásnál, hogy ne mindig a töltőn legyen az aksi:
Nikon D90: 850 kép, két aksival 1700 kép D90 + 18-105 VR 229 900 Ft
Nikon D40X: 520 kép bár Én lőttem 720 képet is egy feltöltéssel, annó Én 100000 Ft-ért vettem
Nikon D600: 900 kép csak váz 637 800 Ft
Nikon D7000: 1050 kép D7000 + 18-105 328 700 Ft
Nikon D3200: 540 kép D3200 + 18-55VR 199 990 174 900 FtPanasonic DMC-GH2 14-42 obival: 330 kép 250000 Ft
14-140-es obival 360000 FtA GH3-at meg mondják majdnem 400000 Ft-ért!
-
Adler
aktív tag
válasz
Stauffenberg #33 üzenetére
Igen Nikonra és Canonra gondoltam.
A Hasselblad és a vele egy kategóriába tartozó gépek egy kicsit más világ. inkább műtermiek ahogy Én tudom.
-
Adler
aktív tag
válasz
#22145024 #29 üzenetére
"Sosem értettem, DSLR-hez minek kitobi? (no offense, tényleg furcsa nekem)"
Például azért mert a legtöbb embernek bőven elég! Pláne az alsóbb szegmensben (Nikon D40/60, D3000 és D5000-es szériák).
Aki meg fényképezőgéppel dolgozik az meg nem MILC-et vesz! Hanem a két nagy gyártótól fog gépet venni és hozzá objektíveket!
-
Adler
aktív tag
Szerintem ennyi pénzért már DSLR-t is lehet kapni, aminél nem jobb ez a készülék! a Kit obik meg azért jóval olcsóbb náluk, mint a panasonic-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest