- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lotusomega
senior tag
Ne haragudj, de 200+ hozzászólást nem böngészgettem végig, én mint egyszerű naív felhasználó úgy gondoltam hogy ha kijött valami hivatalosan, akkor az a minimum hogy a telefonhoz adott hivatalos programban ez megjelenik és elérhetővé válik, nem nekem kell utána mászkálnom és keresgélnem, szövevényes utakon keresztül. De nyílván ez csak az én naívságom, hogy egy ilyen értékű telefonhoz normális supportot várok.
(Arról nem is beszélve, hogy több mint egy év kellett ahhoz hogy a frissítésekkel kijavítgassék a telefon hibáit, és végre egy normálisan használható telefon legyen belőle. Bár ugye még mindig közel sem tökéletes, attól nagyon messze van. Végre van használható görgetőrutin, de widgetes képernyő persze még mindig nem. De lehet hogy csak én várok sokat a pénzemért mondom mégegyszer. Aztán a valóban ovi szintű alkalmazásboltról ne is beszéljünk, hogy az milyen színvonalú. Csak zárójelben jegyzem meg, hogy érdekes módon egy bizonyos almás gyártó, tud olyan színvonalú támogatást és alkalmazásboltot nyújtani a telefonjához amit az ember elvárna.)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Korlátok nélküli ingyenes autós és gyalogos navigációt kínál a Nokia valamennyi beépített GPS vevővel rendelkező okostelefonjához.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- Megújult a PROHARDVER!
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest