- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
tariattila
veterán
válasz
Lotusomega #212 üzenetére
amikor ezt írtam még csak a nokia.com-on volt elérhető de most már a nokia.hu-n is (bár ugyanoda irányít...) mindegy is... ovi suite-el nem próbáltam, gondolom idő nekik még ahhoz is hozzárendelik... vagy fene tudja az a lényeg, hogy működik és kész...
-
csab2
veterán
válasz
Lotusomega #219 üzenetére
"akkor az a minimum hogy a telefonhoz adott hivatalos programban ez megjelenik és elérhetővé válik, nem nekem kell utána mászkálnom és keresgélnem"
Ebben igazad van, de mindenütt le volt írva a link, ahonnan letölthető. Nem is bonyolult megtalálni. (Ráadásul egy sms-ben a Nokia is elküldi a letöltő linket és akkor közvetlenül a telefonra is letölthető.)
Abban viszont teljesen igazad van, hogy az gáz, hogy a telefonon a szoftverfrissítővel én sem bírtam letölteni. Pontosabban letölteni letöltötte (ha minden igaz) csak nem telepítette. Másnak azonban működött.
-
Dare2Live
félisten
válasz
tegnapelött este bementem ovi marketplacre telefonon, ott volt, hogy ingyenes. letöltöttem telepítettem. Tegnap próba képp ez vitt el munakhelyre éshaza és jól müködött és magyarul beszélt.
Azaz ingyenes és magyarul beszél.
-
csab2
veterán
válasz
Miért kell ilyen téves információkat terjeszteni?
Attisx is írta, hogy van magyar verzió. Én is írtam korábban, hogy az Ovi Suite nem talált frissítést, de a többször idézett linkről le lehet tölteni a 3.03 verziót. És az magyar! -
attisx
addikt
válasz
"Szóval magyarból akkor ezek szerint még nincs ingyenes"
Dehogy nincs, csak a nokia.hu van lemaradva, mint mindig. INNEN letölthető 3.03-as verzió több nyelvet, köztük a magyart is tartalmazza...
-
tariattila
veterán
válasz
Lotusomega #209 üzenetére
honnan töltötted le? a nokia hvatalos nemzetközi oldaláról? v3.03 ??? az pedig már nem rinyál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CPU léghűtés kibeszélő
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Microsoft Excel topic
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest