- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
Balu972
aktív tag
A remény félelmet hoz, függést és szenvedést.
Ne játsszuk akkor a játékot, azt mondod?
Annyiban javítanám magam, hogy nem a "remény" ellen beszélek. Az elengedhetetlen az élethez, hiszen mi más maradt Pandora szelencéjében?!
Hanem erre a helyzetre értem konkrétan, amikor reménykedik, hogy hátha a másiknak megváltoznak az érzelmei, és így belekerül egy lelki hullámvasútba, ahol nem ő diktálja a ritmust. Vagyis pontosan reménykedés függéshez vezet, mert nem a saját erejében, hanem a másiktól függ, és ez szenvedések kútfője. -
Balu972
aktív tag
Én párszor végigcsináltam az "én rendes vagyok, és adok új esélyt" protokollt.
Pár dolog leszűrődött 35 év csajozásból.
- A remény félelmet hoz, függést és szenvedést. Helyettesítsd tőled függő tervekkel.- Ha kapcsolatfüggő vagy (vagyis külső megítéléstől, szeretettől függ az érzelmi életed), akkor ne horgássz, hanem halássz. Ne egy lányba vesd a minden bizalmad és szereted, hanem több vasat tarts a tűzben (nyugi a lányok ugyanezt csinálják.)
- Ne higgyj a sztereotípiákban! A filmek és a média rengeteg sablont elhitetnek velünk (pl. mi a boldogság ugrás közben lenni a zöldellő mezőn tökéletes sminkben). Nem az élet sokkal gazdagabb és árnyaltabb.
- Ha bajban vagy, segíts másoknak! A legjobb módja, ha nem ölelgeti az ember a fájdalmát.
- A nő macska. Ha hívod nem jön. Ha szarsz rá dörgölőzik. Melyik az igazabb?
Nem Coelhosan akartam, sajnos magam "kárán" vésődött belém az összes.
És az utolsó, amit csak negyven fölött értettem meg.
A szerelem nem egyenlő a boldogsággal. Egy kapcsolat munka, gyakran nem is kellemes. A boldogság abban lesz, amiben növekszel, vannak pozitív terveid, össze tudod kapcsolni magad a következő lépéssel, mert Tőled függ.
Peace
-
bkercso
nagyúr
Jó leírtad!
Ha tudatában vagy annak, hogyan tartja életben magát a probléma, akkor tudsz tudatos viselkedéssel felülkerekedni rajta. Ha csak azt teszed, ami "magától jön", akkor minden marad a régiben. Utóbbi esetben az ember csak reagál arra, ami kívül és belül történik, de nem tud rajta változtatni.
A helyzet átlátásában és stratégiák kidolgozásában tud segíteni egy jó szakember.Jól meg kell figyelni, milyen gondolatok és érzelmek foglalkoztatnak! Azokat is, amik általában nem érik el a tudatosságod küszöbét, mert azokból nőnek ki az erősebbek. Nem csak rásütni, hogy á biztos ez a gond, mert első ránézésre ez a logikus...
Ezt részben otthon, egyedül is lehet figyelni (ha nem ütöd mindig el valamivel a szabadidőd), valamint léteznek rá pszichológus által ismert technikák, pl. szituációs gyakorlatok, csoportterápia, hipnózis stb.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest