- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ekkora lehet az iPhone Air és a Galaxy Slim akkumulátora
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakiii
addikt
válasz tomboy0013 #29 üzenetére
-
Szakiii
addikt
válasz tomboy0013 #23 üzenetére
Még képek terén azt mondom tényleg így van hogy so so szubjektív (bár szerintem nem ), de videók terén nem. Főleg a linkelt kamera moddal, ha megnézed még note 8/s8tól is jobb a 4k hdr az s7en.
Nekem mindkettő volt sőt még s7 edge is. És párhuzamosan is volt mert barátnőmnek is s7 van és amíg nekem g6 volt tudtam egymás mellett használni őket, erdős kirándulás alkalmával nagyon kijött hogy rosszabb fényviszonyoknál és fákon át beszűrődő fénnyel nem boldogult úgy mint az s7 hiába a google camera ami mint mondtam s7re is van.
Viszont a széles látószög az nagyon jó , de az meg csak gyári kamerával megy ami pont gyengébb.
[ Szerkesztve ]
-
Szakiii
addikt
Úgy hogy úgyan úgy van portol google camera.
tomboy0013: igen, g6on én is google camerát használtam.
s7-en viszont ezt
Hozzátenném ezek nem túl fait összehasonlítások se s7 részéről se g6.
Gyári megoldást érdemes nézni mert átlag felhasználó azt használja és abban ég és föld a helyzet s7 javára. De mókolás útján is főleg ezzel a kamera moddal, google kamera meg ugyan úgy van mindkettőre.
De ez csak a kamera, nagyon sok dolog van amiben viszont a g6 tetszett jobban. Pl a dupla koppot imádom.
[ Szerkesztve ]
-
Szakiii
addikt
válasz tomboy0013 #9 üzenetére
HDR+ van s7re is. És én is próbáltam mindenhogy a két kamerát, én nem említeném egy lapon a két készülék tudását. (kamera terén).
Manual módban amúgy egész jó képek kihozhatóak belőle viszont az automata az botrány és ezt használják legtöbben.
Széles látószög viszont nagyon jó!
[ Szerkesztve ]
-
Szakiii
addikt
Nekem volt mindkettő, előszőr s7 aztán s7 edge utána g6 és most újra sima s7. Én azt mondom hogy sima s7 a legjobb. Iszonyat jó méret, tökéletesnek mondanám (számomra). És minden téren egy nagyon erős szintet hoz. Kamerában nagy látószög nincs viszont minden más tekintetben jobb képeket lő mint a g6 videózásban viszont sokkal jobb tőle. Kijelző hdr ide vagy oda jobb az s7nek, viszont a g6 nagyon szép és masszív teló, nagyon jó vétel az áráért. Egy szó mint száz, mindkettő jó de nálam s7 jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- OpenMediaVault
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Politika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128 Gb
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB !!! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 1TB !!! Black Titanium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA