- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Yettel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakiii
addikt
válasz tomboy0013 #29 üzenetére
-
Azie
őstag
válasz Destin4tor #26 üzenetére
sajnos az nem orvosolható szoftveresen
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
tomboy0013
veterán
válasz Destin4tor #26 üzenetére
Konkrétan? Mi számít neked értelmes feature-nek?
-
Destin4tor
tag
Jó lenne ha valami ételmes feature-t hozna a g6-nak
the only easy day....was yesterday.
-
Szakiii
addikt
válasz tomboy0013 #23 üzenetére
Még képek terén azt mondom tényleg így van hogy so so szubjektív (bár szerintem nem ), de videók terén nem. Főleg a linkelt kamera moddal, ha megnézed még note 8/s8tól is jobb a 4k hdr az s7en.
Nekem mindkettő volt sőt még s7 edge is. És párhuzamosan is volt mert barátnőmnek is s7 van és amíg nekem g6 volt tudtam egymás mellett használni őket, erdős kirándulás alkalmával nagyon kijött hogy rosszabb fényviszonyoknál és fákon át beszűrődő fénnyel nem boldogult úgy mint az s7 hiába a google camera ami mint mondtam s7re is van.
Viszont a széles látószög az nagyon jó , de az meg csak gyári kamerával megy ami pont gyengébb.
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
"Gyári megoldást érdemes nézni mert átlag felhasználó azt használja és abban ég és föld a helyzet s7 javára."
Szerintem ez egy rossz megközelítése a témának. Egyrészt akit annyira nem érdekel a fotós téma hogy nem talál rá a Google Camera app-ra az nem fogja nagyítani a képet, mert ami különbség igazán kirajzolódik a gyári kameráknál az az élesítés mértéke, ugyanis a G6 erősen túlélesít. Viszont a képet egészében nézve szerintem reálisabb képet ad a G6 gyári kamera app-ja mivel a színek jobban a helyükön vannak. Az S7 egy "tökéletes" világot ad vissza a képeken, a G6 viszont a realitáshoz közelebb áll. Kérdés kinek mi a jobb. Erős túlzás, hogy olyan távol áll egymástól a 2 telefon kamerás teljesítmény terén, max neked jobban tetszik az S7 képkésztése.
Másrészt ha szerinted a gyári megoldásokat érdemes összehasonlítani akkor itt el is vesztette az okostelefon az okos mivoltát, hisz pont az a lényege hogy újabb funkciókkal és lehetőségekkel jobbá tegyük a készülékünket. A Google Camera is ezt csinálja anélkül hogy hackelgetni kellene a telót. Azt érdemes összehasonlítani ami a legjobb eredményt hozza. Az átlag felhasználó (ha van ilyen) nagyjából színek közti eltérést fog észrevenni a képeken ha egymás mellé teszi a telefonokat, ha nem akkor még annyit sem. Az elmúlt 2-3 évben annyira keveset fejlődött a szenzor technológia mobilok terén, hogy ég és föld közti különbség már élből nem lehet jó szoftverrel ellátott eszközök között. Szerintem az S7 erősen piedesztálra van emelve fotózás terén.
Ha jól tévedek a fotós topikban Aryon kolléga csinált egy S7 vs G6 gyári app összehasonlítást még nem sokkal a G6 kijövetele után (azóta már némileg javult a szoftver egyébként). Érdemes megtekinteni annak akit érdekel a téma.[ Szerkesztve ]
-
Hegasus
senior tag
na ha egy valamit megtanultam az évek alatt, hogy nem szabad frissíteni htc onex frissítés után kaka, iphone 4s frissítés után kaka, padfone 2 frissítés után kaka, most egy s7et nyúzok 7.0val(ami igaz már frissített) de ha jön rá a 8, ignorálom hónapokig, amíg a bétateszterek visszajelzései megfelelőek nem lesznek...
/off eszméletlenül fasza minden, 4,5 sottal térek haza és még van benne 50%, plussz éjfeketévé lehet témázni mindent, megint olyan szép az android mint 4.1en volt, nem hittem hogy létezik tökéletes telefon ezek után, de úgy tűnik rátaláltam... * kopp,kopp,koppde hogy egy kis on is legyen, olvasgatom majd a lgsek visszajelzéseit is, kiváncsi vagyok mit hoz ez az oreo a gyakorlatban...
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
Szakiii
addikt
Úgy hogy úgyan úgy van portol google camera.
tomboy0013: igen, g6on én is google camerát használtam.
s7-en viszont ezt
Hozzátenném ezek nem túl fait összehasonlítások se s7 részéről se g6.
Gyári megoldást érdemes nézni mert átlag felhasználó azt használja és abban ég és föld a helyzet s7 javára. De mókolás útján is főleg ezzel a kamera moddal, google kamera meg ugyan úgy van mindkettőre.
De ez csak a kamera, nagyon sok dolog van amiben viszont a g6 tetszett jobban. Pl a dupla koppot imádom.
[ Szerkesztve ]
-
leslie23
tag
válasz Medocsabi #18 üzenetére
na, úgy látom sokan hiányoljuk ezt, annyira adná magát a dolog...
én abban bízom, hogy amikor a G6 lényegében első 18:9-es mobilként a piacra került, még annyira kevés alkalmazás támogatta ezt, hogy inkább kivették ezt a funkciót, ne bámulja a user a képernyő alján a fekete sávot, ha eltűnik a navbar.
viszont ahogy a V30-be bekerült és a legtöbb app már képes így futni, talán végre megkapja ezt a G6 is. amúgy meg továbbra is fenntartom, hogy user feedback formájában érdemes lenne reklamálni emiatt LG-nek, ha sokan jelzik talán megijednek a népharagtól.
csak hát hol, van erre valakinek tipp?manuál fotózáshoz rengteg angol nyelvű leírás van az alap beállításokról, de ha magyarul akarsz olvasni, elég rákeresni a záridő, ISO, blende szavakra, van egy rakat anyag.
-
Medocsabi
addikt
+2!! Játékoknál oké hogy be lehet állítani,de én MINDENHOL be akarom!
már csak fotózni kéne megtanuljak,rohadtul idegesítő mikor béna képeket csinálok ezzel a fasza telefonnal,és nem értem a manuális módot,annyira kínai! (sosem használtam,nem tudom mi mire való)[ Szerkesztve ]
-
haypro
senior tag
Csak legyen benne az on screen button-ok elrejtésének lehetősége, amit apponként lehessen beállítani. (Már a G2 is tudta, francért kellett kivenni... )
,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
Azie
őstag
válasz tomboy0013 #3 üzenetére
és példának még ott a szappantartó design, akkor is s7.
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Szakiii
addikt
válasz tomboy0013 #9 üzenetére
HDR+ van s7re is. És én is próbáltam mindenhogy a két kamerát, én nem említeném egy lapon a két készülék tudását. (kamera terén).
Manual módban amúgy egész jó képek kihozhatóak belőle viszont az automata az botrány és ezt használják legtöbben.
Széles látószög viszont nagyon jó!
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Na ilyen nem fog jönni az enyémre (V10).... Sajnos.
-
tomboy0013
veterán
Én mondjuk benti körülmények közt hasonlítottam össze S7 és G6 kameráját, igaz nem a gyári kamerát használtam a G6 esetében hanem a portolt google camera-t, a G6 részletességben és színekben is odavert az S7-nek. Meg hát az S7 eléggé túltolt színekkel operál amúgy is, bár gondolom a portolt google camera azon is lendít egy kicsit. A G6 kameráját amúgy eléggé alábecsülik, főleg azok akik nem próbálták még a HDR+ funkciót, valami brutál mennyivel jobb képet készít mint a gyári app. Fotós csoportba is tettem fel már azt hiszem 2 összehasonlítást is.
[ Szerkesztve ]
-
Szakiii
addikt
Nekem volt mindkettő, előszőr s7 aztán s7 edge utána g6 és most újra sima s7. Én azt mondom hogy sima s7 a legjobb. Iszonyat jó méret, tökéletesnek mondanám (számomra). És minden téren egy nagyon erős szintet hoz. Kamerában nagy látószög nincs viszont minden más tekintetben jobb képeket lő mint a g6 videózásban viszont sokkal jobb tőle. Kijelző hdr ide vagy oda jobb az s7nek, viszont a g6 nagyon szép és masszív teló, nagyon jó vétel az áráért. Egy szó mint száz, mindkettő jó de nálam s7 jobb.
-
putti
aktív tag
oreo = két néger pasi között egy fehér nő
A cím láttán így hirtelen ez ugrott be
-
tomboy0013
veterán
Várjuk szeretettel, remélem az akku időn nem csorbít majd. Valamelyik nap már 8 és fél órás SoT-ot is sikerült kipréáselnem belőle (ami persze nem egy átlagos érték, az inkább 5-6 óra), szóval Nougat-tal elég jó üzemidőt is ki lehet belőle hozni, remélem marad Oreo-nál is ez.
Kíváncsi leszek az EU verzió mikor kapja meg mert a biztonsági frissítésekkel nem igazán igyekszik az LG.(#2) ASHGAE: Attól függ mik a fontos szempontok számodra. Mert például ha az AMOLED kijelző a fontos akkor a G6 felejtős, viszont ha szeretnél nagy látószögű szenzort akkor G6. De ez csak egy példa volt.
-
ASHGAE
csendes tag
Ti végül nem teszteltétek sehogy... Én pl. örülnék ha segítenétek a vásárlásban, mert elég jól lement az ára! Ez vagy Samsung S7 (nem Edge)?
-
Saccco
nagyúr
Pont most olvastam GSMArena-n.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Videós, mozgóképes topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lexus, Toyota topik
- 20 éve regisztráltam
- AliExpress tapasztalatok
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest