- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Gyakorlatban nem sokat.
60 Hz vs 90 Hz (csak egymás mellett látszik a különkbség, az sem túl nagy)
5 5G - kicsit kisebb az alsó káva.
Dimensity vs snapdragon - nem játszunk (gyerekek sem sokat) mindennapokban nincs különbség
30W vs 65W - azért nekem jól jön a 45 perces töltési idő (0-100)Nekem azért "kellett"
másikat venni, hogy ne legyen 2 tök egyforma teló a családban.
5z-kék egyik lány
5z-fekete másik lány
elfogyott a szin és csak 10eFt-vel volt drágább az 5 5G
..és még 1 + az 5 mellett. Szeretem az olyan kemény hátlapot ami oldalt alig takarja a telót (csak a sarkokon) és a gombok is szabadon vannak. Ilyet 5z-hez nem tudtam levadászni. -
_Dumber_
őstag
válasz
donjohnson #151 üzenetére
Végül is van benne logika, csak nem ehhez vagyunk szokva.
Itthoni Huawei, LG Samsung nem ilyen -
_Dumber_
őstag
Közben teszteltem, és lezárt képernyőnél megkapom a teljes oldalas hivásfogadást.
Akkor ilyen, ha a telót aktívan használom, és nyitott a képernyő.Nem tudom köze van e hozzá, de hiányzik a hivásappból a "Megjelenítés más appok felett" opció.
Már irtam az ügyfélszolgálatnak, de szerintem leráznak annyival, hogy ez ilyen... Remélem azért veszik a lapot és a decemberi Android 13-ban már benne lesz.
Addig használom a TruePhone-t
-
_Dumber_
őstag
Újabb kérdés:
A bejövő hívásoknál nem jelenik meg a teljes képenyőn a hívásfogadás ablak., csak egy csíkban a képernyő tetején 2 gombbal.
Hogyan lehet a teljes képernyős hívásfogadást visszakapni? -
_Dumber_
őstag
Kezdem belakni a készüléket. Még batákozunk....
Sokan szidják a Samsung OneUi felületét, de - vessetek meg - én szeret(t)em. Pár dolog felhasználóbarátabb.
Kezdődött azzal, hogy a Chrome Kezdőlapján a gyakran használt weboldalak ikonjai nem 4x2 formában, hanem scrollozható szalagban jelentek meg. Utánna olvasva ez egy újítás a chromban. "flags"-ek között megtaláltam a visszaállítási helyet.
A kiosztás meglepetésemre 3x2-es lett...
Ekkor a ColorOS Beállításol -> Testreszabás -> Betűtípus és megjelenítési méret menüben a "Megjelenítési méret" értékét "kicsi"-re vettem.
Most már a 4x2-es kiosztás látható Chrome-ban. Hurrá... CSAKHOGY.
Összement a "navigációs bar" (ez jó), és a "Status Bar". Ez utóbbi már zavar, mert alig olvasható a számomra.
Ezen nem segít a "Betűméret" csúszka növelése sem.Samsungnál ezt nem tudtam változtatni, csak a betűméretet, de a kisebb képernyőméret ellenére olvasható volt a status bar (Méretileg akkora volt mint a ColorOS "normal" beállítása) és a Chrome is 4x2-es volt.
Tudom valahogy "összeszinkronizálni" a status bart és a Chromot? Magyarán a Status bar méretét kellene növelni. (vagy a Chrom ikonjait csökkenteni)
(Az "Ikonok" menüben a méret már minimálisra van állítva) -
_Dumber_
őstag
Sziasztok
A Reno5 5G és a OP Nord CE 5G között gondolkodom. Hardverben nagyon minimális a különbség.
A Reno biztos, hogy a Telekom hálózatán tudja a VoLTE és a VoWifi -t. Az OP is a topik beszámolója (1 user) szerint.Hát nem könnyű a választás:)
Van olyan közületek akinek volt szerencséje mindkettőhöz?
Szoftverben melyik a stabilabb?
A Reno5nek van e apró stiklje?Talán azért billen egy kicsit a OP felé a mérleg, mert azt a kemény műanyag hátlapot amit szeretek (gomboknál és a alján- tetején nyitott, nem takar semmi) magyarban is beszerezhető, míg a Renohoz csak Kínából.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött Magyarországra az Oppo, rögtön olyan középkategóriás gépekkel, amelyeknek komoly konkurenciával kell megküzdeniük. Van esélye a Reno5-nek?
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest