- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyulus76
aktív tag
válasz
atomchicken #10030 üzenetére
Nem volt az olyan régen, hogy a PC-k monitoránál általános volt az 1024x768-as felbontás. Ennek fényében szinte mindenre kiváló ez az olcsó tablet. A minőségérzete és képminősége szerintem nagyon jó, és a frissítéssel a tárhely is korrekt. Már-már bánom, hogy csak kettőt vettünk belőle, mert közben felénk is szétkapkodták.
-
törölt tag
válasz
atomchicken #10030 üzenetére
Pont erre vettem!
Ahogy az elmúlt 2 napban teszteltem. Nagyban függ a pdftől. Pl. szkennelt könyvek esetén jobban olvasható, ami oldalanként van szkennelve, és nem 2 oldal egyszerre. Nyilván a felbontás és a kijelző mérete befolyásolja ezt. Ha az előadás diák ppt-ben vannak azt tökéletesen hozza. Nálunk van, hogy nem adják ki a diákat, csak az abból készített 6 dia / lap pdf-eket. Fekvő pozícióban még azok is jól olvashatóak.
Ha szeretnéd látni, hogy hogy néz ki a szkennelt pdf-ed a tableten, dobj át valamit emailben, és lefotózom neked.
És még annyi, hogy gyorsan lehet görgetni a lapokat. Nem akadozott azokkal a pdfekkel amikkel próbáltam. Pedig volt olyan ami képként volt szkennelve, nem szövegként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tesla topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Renault, Dacia topik
- VR topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged