- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obyboy
addikt
Feltettem a hyperUnicorn-t a microSlimGapps-szal. Az általad javasolt tiltásokat elfelejtettem megcsinálni, remélem így sem lesz gondon a GS fogyasztásával. Még erősen ismerkedős belakós fázisban vagyok a hU-val. Eddigi tapasztalatok alapján testreszabhatósága a NOS és az RR közt van, néhány menüpont angol maradt de nem vészes (jobb mintha ciril betűs lenne
).
-
Obyboy
addikt
Következő telepítésnél teszek vele egy próbát. Igazából nem is értem, hogy az OpenGapps-on mit tudnak folyamatosan fejleszteni szinte két naponta jön ki egy frissebb verzió belőle.
Itt teljesen off topic de azért megkérdezem:
Eddigi használat alapján mi a véleményed az OP3T-ről? -
RetepNyaraB
veterán
-
Obyboy
addikt
A NOS-ról van a full nandroid backup így azt bármikor vissza tudom tolni. De most elkapott a kíváncsiság, hogy más ROM-okat is kipróbáljak így kap egy esélyt a hyperUnicorn is. Ha nem válik be akkor visszatolom a NOS-t és kész. Testreszabhatósága miatt bejön a RR ROM de mivel nincs meg a 3 óra SOT nem szimpi.
-
Obyboy
addikt
Az okát nem tudom hogy miért kell de amardeep434 ezt ajánlja az instrukcióknál.
-
Obyboy
addikt
A megígért 2017.01.01-i NOS alatti SOT-om ~3,5 óra az alábbi használattal:
- 100%-ról 15%-ra merült, ~36 óra alatt
- wifi csak estére volt kikapcsolva
- kijelző kb 30%-os fényerőn van
- telefonálás kb 30 perc
- vakuval fotózás (pár darab kép a fotószkennerrel)
- városok(mobiltornyok) és routerek közt is ingáztam
- volt benne minimális GPS+mobilnet (néhány perc Ingress)
- játszani a HillClimb2-vel játszottam kb 1 órát összesen
Szumma szummárum: 4-4,5 órának jobban örülnék hasonló használattal. -
-
rum-cajsz
őstag
A portolt Oxygen 3.1.4-et próbálta valaki esetleg? Jobb, mint a COS 13.1?
-
RetepNyaraB
veterán
-
-
Obyboy
addikt
Természetesen nem akarom naponta frissíteni az összefoglalót, de havonta 2-3 alkalommal belefér. A konkrét ROM-okat azért írtam bele, hogy az újonnan idetévedők vagy a ritkán erre járók is képben legyenek. Természetesen buildenként eltérő minden ROM ezért csak nagy vonalakban írom le a tapasztalatokat a részleteket vagy egy konkrét verzióval kapcsolatos infókat úgyis itt a fórumon kell megkérdezni.
Slim gapps-hoz tudnál dobni egy linket, betenném az összefoglalóba.
-
petipetya
nagyúr
A Nightly alatt is megjelenik a ne zavarjanak jel egy aktív hívás közben. Ennek ellenére éppen beszéltem, amikor egy másik hívást rezgéssel jelzett a telefon.
Megnézted, hogy a ne zavarjanak menüpontban engedélyezve vannak-e a hívások? Aktív a hívástartás és a hívásvárakoztatás a sim kártyádon? Most megnéztem a Nightly alatt, és simán lekezel két hívást egyszerre: kép
-
-
RetepNyaraB
veterán
Szerintem ő használtan vette a cuccot, a support sucks.
Legutóbbi jelentkezésedkor valaki (talán petipetya) előkotorta a linket, amely végigvisz a komplett hardgebasztos telefon életrekeltési folyamatán. Annál, amelyiknél (mint neked) fastboot sincs. Itt csak egy .bat fájlt kell elindítani és nagyon türelmesen várni, ha jól emlékszem. A végén lesz valami nem túl áptudét color os a gépen, de azt már utána lehet szerelni. Keress vissza lécci.
-
Obyboy
addikt
Az első Nougat-os NOS-ok egyikének frissítésénél (CM frissítésekhez hasonlóan csak cache + dalvik wipe után telepítettem az új verziót a régire így) sikerült belefutnom egy bootloup-ba. A legfrissebb NOS-ok frissítésénél már cahe + dalvik wipe után rá lehet telepíteni az új verziót a régebbire vagy kell neki a system + data wipe is?
-
RetepNyaraB
veterán
a guitardedhero-féle 2.5.0.5
Ez kicsit komplikáltabb, mint a dirtyunicornos volt (hiszen ott semmit se kellett csinálni a zip flash-en túl, de sebaj. Működik, az a fő!).NOS zipek majdnem fele akkorák, mint egy cm. Ezt hogy csinálják vajon?
Ha valakinek van fenn, igazán kipróbálhatná nekem az Asphaltot, hátha a rossz viper telepítő kavart ott is... -
bdavid94
tag
az utolsó kitkatet dobtam fel 05Q-t, komolyan mondom a KitKat nézett ki a telefonon a legjobban itt minden szépen ki volt rajta dolgozva egyedire, meg persze ebben még benne van a gyors indulásos funkció is amivel anno reklámozták a telefont
, jó kis nosztalgia volt, kár hogy a cm és a o+ így eltávolodtak egymástól
-
Obyboy
addikt
Windows-on keresztül az "ipconfig /all"-t vagy az IP Scant-t szoktuk használni. Azon a gépen ahonnan el tudom érni a routert ott jogosultságok hiányában nem tudtam IP Scant-t telepíteni, így született az ötlet hogy hátha van androidra is. Közben kiderült, hogy nyugodtan lehet resetet nyomni a routernek, így vissza lett állítva a gyári alapértékekre. Az "nslookup"-ot még nem használtam de majd kipróbálom.
-
RetepNyaraB
veterán
Pillanatnyilag nagyhalál van és sehogy sem jövök rá, mitől
Komplett reinstall után sem tudok hívást fogadni (igazából elkezdtem újra belakni és egy óra múlva jött egy hívás, nem tudom felvenni, aztán lerakni se). Hívást indítani se. Aztán komplett kifagy a telefon app és hastalavistaMost kicsit "rohaggymegsünike a létráddal együtt" állapotban vagyok és felteszek egy Tuga romot. De egyáltalán nem valószínű, hogy a lagfree-vel lenne gond, csak nem tudom, mire hisztizik be a rendszer. Szinte biztosan valami cm bug áll a háttérben, amelyet egy beállítás aktivál.
Amúgy míg működött, rendben volt a fogyi, de itthon wifi mellett nem is szokott gond lenni.
Sorry, I'll be back
-
RetepNyaraB
veterán
14.1, tegnapi build .
Feszt pont nem lehet, jgcaap kijelentette még elég rég, hogy nem szereti, ha a júzerek tapogatják a kernelt. Ezt pl. ki is vette belőle
CM13-ban egy régebbit tettem fel, ahol még lehetett feszt piszkálni. 14.1 alatt még nem kerestem ilyet.
Átírtam kicsit lassabbra a cpu sync treshold-ot (1574Mhz) és az input boost frekit (1190Mhz). Cserébe kicsit felhúzom a minimum boost interval-t (40ms) és az input interval-t (400ms jelenleg).Ill. átírom az I/O schedulert, nekem a row/1024MB előolvasás régóta beválik. Mást nagyon nem is lehet itt piszkálni, ez nem Lightning. Cserébe amit átírok, az úgy is marad és működik. A puccos custom kernelekről ezt nem feltétlenül lehet elmondani
Jgcaap mindig érthetetlen dolgokat művel kernel szinten; szerintem kísérletezik, mert általában buildenként máshogy néz ki
Egyébként egyszer már beszart a telefon app, nem lehetett felvenni. Szerintem nem jött vissza rendesen deepsleepből. Talán a boost frekit raktam alacsonyra, de lehet bug is.
-
RetepNyaraB
veterán
Értem én, csak éretlenül viccelődöm. A haptic feedback erejét szerintem a cm sem tudja változtatni (?), csak egy csúszka van (?). Gépelésnél pedig mondjuk swiftkey-en be lehet állítani.
Meridaharcos@ sajna az csak 3X3. Playen biztos van valami app, de sosem használtam ilyet. Lockscreen widgetből van sokféle, többnyire szarrá spammolt, gyanús kínai dolgok.
-
petipetya
nagyúr
-
stigma
addikt
Re.Nitrogen-hez tudsz nekem adni/kérhetnék egy Gapp-s mert az alábbiak hibára futottak:
- opengapps.com => ARM / 7.1 / nano,micro, pico
- Oneplus-os forum =>ott ajánlott pico gapps
- xda-forum : itt linkelt verzióval is probáltamTWRP / install to zip => a ROM-ot feltettem, utána tallóztam a gaaps-t de mind Error 20-as hibakódot dobott.
Próbálkoztam a ,,Zip signiture..." is kipipáltam de sajnos nem sikerült.Valami ötletetek?
-
Lomha 8V
addikt
-
RetepNyaraB
veterán
Uh gratulálok!! Nekem még sajna hátravan egy bankrablás, de dolgozom rajta
(#33433) baandii@ gondolom most twrp van rajta (remélhetőleg). Ez esetben innen:
http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/unofficial-twrp-3-0-x-tugapower-t3398366
leszeded Tuga twrp modját és recoveryben telepíted a régi tetejére. Reboot, jöhet a nugát. Ajánlott sorrend
rom-wipe cache/dalvik-reboot recovery-gapps-wipe stb, reboot system.
Ja, egy firmware sem árt biztonság kedvéért, mindjárt megkeresem a linket (ilyen ótvar telefonos link lesz az is, bocsesz) -
hyperspace
őstag
Nokia + Microsoft = bukás
Cyanogen + Skype + Cortana = zuhanás.Nekem annyira ellenszenves a MS stratégia, hogy szerintem ilyen sötét mágiák miatt van ez.
Meg persze amit írsz, az így van. Ha maradnak a Oneplus-szal, menne a szekér, mert nem győzték gyártatni a OP3-at, most meg a OP3T-t. -
RetepNyaraB
veterán
A rom maga tetszik nekem is, de:
-nálad megy a repülőmód? Én egyszer berakom, utána már csak beállítások között lehet átpöccinteni, mert a start menü bugos (szürke).
-a gps bugos a 11.22-i buildben (nekem az van most még), hol megtalálja magát, hol nem.
-az általam sokat játszott Asphalt8 egyszeri játék után nem indul többet, csak reinstallalEz lehet a dirty flash miatt is, nem tudom.
-a kernel elég pazarló és elég fapados. (De a lightning sem jobb a millió beállításával)Vissza fogok próbálni jgcaap vonalra jövő héten, bár ez az aosp kis kitérőnek hasznos a cm után.
-
Mattb
senior tag
Csatlakoztattam úgy a telefont a géphez, hogy volum up nyomva tartva, így nem lépett be a recoverybe egyből. De nem ismeri fel az a program.
Viszont a gép felismeri hogy csatlakozik valami. Viszont most nem kapcsol be a telefonEgyebkent feltölött 60%ra.. na most bekapcsolt.. wtf?
De ugyanott vagyok ahol eddig. -
Mattb
senior tag
Felül ki van írva hogy colorOS, kikell választani a nyelvet, 3 van, kínai japán és angol. Azutan pedig Wipe data, install sd ről, reboot, power off, valami ilyesmi menüpontok. Most még nem otthon vagyok. Nem tudom, hogy ez TWRP lenne-e. De mindig ez jön be, mind1 milyen kombinációval indítom el a telefont.
Szerk: Egyébként semmilyen adatra nincs szükség róla, csak, hogy újra fusson.
-
petipetya
nagyúr
Amúgy Gránit vs. Romolás. Kényelmes a telefon, de például a Tescoban a sima kasszánál ki kell emelnem a terminált 1-2 centire a tartóból, mert nagy hozzá a teló.
Másrészt a Gránit csak egy mellék számla a részemről, a szolgáltatást kipróbálandó. Úgyhogy nem fogok elvérezni a porban, ha le kell mondanom róla.
Csak lenne egy paypass kártyám, azzal is boldog lennék a sima kártya helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest