- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajaki
őstag
Szerintem ha ~1000 Forinttal olcsóbban ki lehet hozni így akkor már megéri. Én például 4.000 Ft-ért nem szívesen venném meg. Értem én, hogy minőségi tok, de nekem ennyit nem ér. 3k-ra még esetleg azt mondom, hogy oké.
Persze én sem szívesen zargatok ilyesmivel senkit, de ha nem nagy fáradtság neki és tényleg megteszi ezt nekünk akkor szerintem rendben van a dolog. Én például ha kint élnék Amerikában, szívesen segítenék a honfitársaknak. -
leveskockaa
csendes tag
Üdv.
Mindent úgy csináltam ahogy leírtad, de két dolog nem stimmel:
1. Amerikai töltőt szeretne nekem küldeni.
2. Azt írja nem tud szállítani erre a címre. ,,Sorry, currently we cannot ship to this address."Mindent leellenőriztem:
Mailboxde.com nevem ID xxxxx
Äussere Weberstr. 57
Zittau, 02763
Germany
T: +36xxxxxxxBocs hogy így rádtöröm az internet ajtaját, csak ma érvényes a meghívóm.
-
micafighter
nagyúr
Csak egy trükk amúgy az az ár, sajnos nem kaptam kedvezményt, hanem találtam egy "bug"-ot a Oneplus oldalán
. Benne van már ugyebár a telefon a kosárban. Különböző régióknál különböző árak vannak. Például az Egyesült Királyságban a 64GB-os verzió 269 font. Az Amerikai Egyesült Államokban a 64GB-os verzió 349 USD. Namármost: Ha régiót váltok, akkor a kis kosár, amiről a képet is mutattam, lecseréli a deviza jelét az új régió devizajelére, azonban az ár (a szám) maradt a régi. Ha rámegyek a checkout-ra, akkor viszont az ár is változik az adott régióhoz. Tehát annyit csináltam, hogy régiót váltottam Egyesült Királyságra, és beléptem a Checkoutra, így a telefon árának 269 fontot írt. Ezután átléptem a régióváltáshoz, átváltottam USA-ra, és a font devizajelét lecserlélte dollárjelre
Viszont ha most belépek checkoutba, akkor mint írtam, változik az ár is.
Ezt ki tudjátok próbálni egyébként kiegészítőkkel szerintem
Szóval ez gyakorlatban annyira volt jó hogy csinálhattam róla egy képet nektek
-
axlfsi
veterán
Így, telefonon azt látom, hogy :
Auto, HDR felnagyítva piszok zajos. CI ugyan nem, de cserébe nem is részletgazdag...
Biztosan vissza lehet flashelni a régi camera -t, ha valaki megkeresné XDA-n(?)Szerk.: lehetnem hiszitek, de az ezer éves, N95 8GB Nokia-m készítette eddig a legtisztább képeket nyaralásról...
-
-
micafighter
nagyúr
Ez nyilván nagy mértékben függ attól hogy honnan jön és a szállitási modtol, illetve hogy van-e épp raktáron. Nekem USA-bol a legolcsobb szállitással 1-2 hét alatt szokott ideérni a csomag.
Ha nagy levélben jön és nem fér a postaládába, akkor visszaviszi a postás a postára, értesitöt hagy neked rola és értemehetsz
-
micafighter
nagyúr
Konrkétan olyan, hogy az egyik vége sima usb, amivel gépbe tudom dugni, a másik végén a fekete kupak alatt pedig van egy microusb csatlakozo amivel a telefonba tudom dugni kábel nélkül
ezért OTG Pendrive a neve, mert OTG kábel sem kell hozzá
Söt egyébként ha jol emlékszem a specifikácioira, egy idöben egyszerre gépre és telefonra is tud csatlakozni, ugy hogy mindkettöröl elérhetö a tárhely
-
kano
nagyúr
Rendeltem én is egy Xiaomi Piston II. fülest. Nem akartam, mert van még egy Brainwavz R1-em, de amilyen jókat írtok róla, ki kell próbálnom. Ha nem tetszik max. eladom.
Vagyulától származó infó, hogy lesz hivatalos MIUI a O+O-ra. Már tesztelik a beta változatot.
Nem is lesz olyan build ami ne lenne erre a telóra.
-
micafighter
nagyúr
Az oké hogy a WayteQ egy év jótállást vállal, de az EU-ban forgalmazott termékekre az EU-s törvények vonatkoznak: [link] és [link] amelyek szerint 2 év a minimum. Ugyhogy kíváncsi vagyok, az egy év jótálláson túl lesz-e még valami, ha igen, akkor mi. A legvaloszinübbnek azt tartom, hogy ha valóban megállapodtak a Oneplus-al, akkor a hazai jótállás letelte után 1 év EU gar lesz a telefonra a Oneplusnál. De majd kiderül ha forgalomba került a telefon.
-
MartOOn
addikt
3x probaltam paypal-al fizetni. Egyszer sem jött össze. Feladom. Ezek szerint nem kell ez most nekem. Egyszeruen kidob az oldal "fizetes" utan... De addig se jut el mert a paypal szamlamon semmi mozgas. Szoval marad a Sony MDR-XB60-am... Bár miki nincs rajta de legalabb vadalatul szol.
-
micafighter
nagyúr
Nem kínai
és nem kínából jön
Silicon Power. Vízálló porálló ütésálló élettartam garanciával
kb 20$ -ba volt nekem.
4-5k között már lehet ilyet kapni, itthon ilyet találtam: Transcend Jetflash. Ugyanúgy vízálló és élletartam garanciával, 4,8k.
Sajnos ezek USB 2.0-sak, egyedül egy fajtát találtam USB 3.0-ba ami vízálló, az pedig 40-50$ között van, annyit meg nekem nem ér a dolog.
-
micafighter
nagyúr
Ahogy (#1713) kano írta, ha német címre rendelsz, a régiót át kell állítani német régióra (jobb oldalt lent a pici zászló)
A német árak:
Jó hír: a kiegészítőkhöz nem kell meghívó. Rossz hír: mint látjátok a német régióra egyenlőre csak fóliát lehet rendelni, a többi majd hamarosan :\ Viszont a flip tok pl szerintem olcsóbbra jön ki az oppomartból, mert itt a flip tok 12€ + 5€ szállítás, és akkor még a mailboxde szolgáltatása erre rájön, az oppomartról pedig biztos, hogy eredetit küldenek, egy fórumtársunknak már megérkezett szép piros-fehér 1+ dobozban
És az ára oppomartról $19.99 a tok, a szállítás, összesen $22.98. A szállítási idő kb 12-20 munkanap EU-ba.
-
bajaki
őstag
Jól látod. 320-as értékkel használom. A gyári értékkel nekem nagyon nagynak tűnt minden, főleg a nav.bar ikonjai. Így sokkal jobb. Art-on vagyok, a buil.prop-ot írtam át.
A franco-féle kernelt használtam elég sokat Nexus 4-en, nem volt rossz. Valószínűleg majd itt is teszek vele egy próbát. Egyelőre gyári kernelen vagyok.
-
gabee jr
tag
Erről van szó skacok, eddig nekem is felmentek a frissítések, de ebbe beletört az O+O bicskája.
Egyenlőre a máodik opciót próbáltam, de nem sikerült feltenni. A többit egyenlőre hagyom, megkérdezem az okosokat.(#1638) axlfsi pontosan, kínai a készülék (Szingapúri) és eredetileg Color OS volt rajta. Az eladó tette fel a cyanogent.
-
micafighter
nagyúr
Értem, köszönöm
Franco-nak egyébként tudtommal van OPOja. Még videótesztet is csinált róla, csak most nem találom. A Franco kernel xda toicban egyébként nagyon sok az user error, én elkezdtem olvasni a topicot az elejétől a végéig, még a felénél sem járok, de rengeteg hozzászólás van hogy megy e CM11-en, illetve hogy nem müködik CM11-en, a témaindító hozzászólást sem képesek elolvasni, illetve rengetegszer le lett írva, - sokszor egyébként épp az előző hszben... - hogy CM11S a támogatott ROM, a többi ROM-on is kipróbálhatod, de saját felelősségre, és bugreportok úgy nem érdekelnek senkit. Franco kernel topicban a 350. hsz-ig eddig 95%-on volt facepalm ON nálam.. :S
-
micafighter
nagyúr
Igen igazad van, itt van erről egy tudományos lélegzetvételű iromány: [link] Ezért szoktam ezt csak egy párszor megcsinálni. Csupán 3 ilyen teljes ciklust tartok, ez után kicsi ciklusokban töltöm a telefont, igyekszem 20% - 80% -os tartományban tartani a töltöttséget, különösen figyelve arra hogy 20% alá ne merüljön a telefon.
-
MartOOn
addikt
4.sor 4.elem kepernyofelvetel
-
tihibaby
senior tag
Mi?
Az email?
Google fordító,majd saját "finomítás".
Az eredeti:
Dear tihibaby,Thank you for purchasing the OnePlus One! We would not be where we are today without your help.
In our eagerness to get the phone into everyone’s hands, we sent out a few too many invites. This means that you might experience 3-6 days of delay in your order shipment. Please don’t panic; everyone will still receive his or her OnePlus One! Express shipping will take priority and devices will be shipped chronologically according to order date.
If you simply cannot wait, we can refund your order. Please reply to your order confirmation email stating that you’d like to cancel and our Customer Support team will be ready to help.
As a young startup, we are still working out kinks in our operations. Please bear with us as we try to deliver to you the best product possible. We are very grateful for your support and understanding.
OnePlus Support
-
micafighter
nagyúr
A kiegészítőkkel ugyanúgy gyártási kapacitással voltak gondok, másképpen fogalmazva nem tudtak eleget gyártani. Továbbá magas volt a selejt ráta (30% körüli, azaz 10ből 3 nem ment át a minőségellenőrzésen). Ezen is dolgoznak a fiúk, hogy kevesebb legyen a selejt. Az ellenőrzési rátát nem viszik lejjebb, hogy a minőség megmaradjon. A telefonnál egyébként láthatjuk hogy folyamatosan nő a kapacitás a meghívók osztásának üteméből.
-
Lomha 8V
addikt
Az aktív tok annyit jelent, hogy a tok együttműködik a telefonnal. Vannak komolyabbak mindenféle funkcióval, de nekem speciel csak az hiányzik, hogy amikor kinyitom a tokot, magától aktiválja a képernyőt, ne kelljen gombot nyomni. A gyárinál nem tudom, hogy milyen. Ennél pedig, amit néztél, az "easy access to phone screen" talán ezt is jelentheti, de őszintén szólva nem hiszem.
(#1506) doki13: He?
(#1509) kano: Kérhettem egy extrát a telefon mellé és ezt választottam. Amúgy ALi-s, igen.
-
-
micafighter
nagyúr
A cm-es dolog teljesen más mint a tiéd, ezt leirtam a sárga kijelzös hsz-emben. 3 féle sárga kijelzö létezik. A cm szinhömérséklet az egyik, a tiéd egy másik fajta. Neked valoszinüleg a ragasztóanyag miatt sárga. Ha tudsz szerezni UV lámpát akkor pár percig világitsd meg vele. Ha 3hét alatt nem mulik el, vagy nem látsz érezhetö javulást, akkor garancia.
-
micafighter
nagyúr
Köszönöm szépen
Első benyomások: nagyon szép a doboz, a telefon a töltő és a kábel. A töltőt elég határozottan kell bedugni és kihuzni, remélem kicsot "puhulni" fog mert igy állandóan félek el ne törjön valami amikor bedugom vagy kihuzom
A telefon nagy, ez kétségtelen, azonban nagyon vékony és a lekerekitett hátuljának köszönhetöen nagyon kényelmes kézben tartani, nem fél az ember hogy elejti. A hangerö és a kikapcsoló gomb tökéletes helyen vannak, szuperül kézre esnek, szerencsére nem kell fogást váltani a kikapcsolo gombhoz mint pl a htc-nél, mert ök ugye előszeretettel teszik a telefon tetejére a kikapcsolo gombot.
A hátlap tapintása nem olyan, mint amilyenre számitottam, de nagyon kellemes és prémium érzést ad a telefonnak.
Pár napig egyenlöre nem fogom piszkálni, kíváncsi vagyok milyen a telefon "out of the box", pár nap mulva viszont mindenképp jön a bootloader feloldás és a rootolás.
Összességében nagyon tetszik, a fogása kellemes meglepetés volt, méretéhez képest nagyon jó a fogása. Egy tpu tokom is megérkezett már, még tokkal együtt is nagyon vékony
A méretek miatt nem lehet egy fogásbol elérni a kijelzöt, de ezzel már tisztában voltunk. Azonban pár alkalmazás segitségével szerintem megoldhato az egykezes kezelés, fogásváltás nélkül is
kisérletezek majd ezzel és irok erröl is tapasztalatot
-
Kisfazek
csendes tag
aham.. értem. vámot spemallról még sose fizettem, ha meg gari akkor igy is úgy is kell valami más megoldás addig, akár 2 hét akár 2 hónap az intézés
a felár pedig pont azért bevállalható, mert cserébe nem kell meghívókat vadászni akár hetekig hónapokig hanem már a köv héten nyomkodhatod a cuccot. az idő pénz.
-
micafighter
nagyúr
Köszönöm szépen
Nemrég egy kedves anoním fórumtársunk meglepett egy meghívóval, így sikerült rendelnem egy 64GB verziót, ha minden igaz, már úton is van
A telefont a német mailboxde címre rendeltem, ehhez a részletes segítséget ismételten köszönöm axlfsi fórumtársunknak
A telefon ára 299 € volt, az expressz szállítás a német címre 4,99 €, így összesen 303.99 €-t, azaz durván 303,99*315 = 95756,85 forint volt a telefon, erre pedig még rájön a mailboxde szolgáltatásának költsége. Mailboxde-nél több féle szállítási módot lehet igénybe venni, én mindenképpen olyan szállítási módot javasolnék ami legalább a telefon értékéig biztosítva van. Én személy szerint a Geis Parcel & GLS módot választom, mivel érdekes mód ez a legolcsóbb expressz szállítási mód, ugyanakkor a leggyorsabb is, és 1000€ értékig biztosítva van
A Geis Parcel & GLS szállítás költsége 14,48 €, erre rájön még a mailboxde haszna ami 2,8 €, továbbá paypalon fizetve ránk van hárítva a paypal jutaléka is, ami +1.98% +0.41 EUR, így összesen ennyit kell fizetni: (14,48+2,8)*1,0198+0,41 = 18,04 €, ami kb 5-6 ezer forint
Az egyik barátomnak megígértem, hogy neki is szerezek egy ilyen telefont, ugyhogy igazából még egy meghívóval lehetne nekem és a barátomnak segíteni
Én már feladtam a rendelést az én telómra de azt nem tudom, hogy kapok-e majd osztogatható meghívót, ha igen akkor mikor, de ha kapok, és a barátomnak még nem lesz 1+1-e akkor egy meghívót az ő részére felhasználok, a többi jön ide
Azoknak a fórumtársaknak, akik meghívót szeretnének kapni, illetve azon fórumtársaknak, akik meghívót szeretnének adni más fórumtársaknak, számukra támadt egy elég jó ötletem, amit az összefoglalóba bele fogok venni
Ha jól tudom akkor egy moderátornak kell elküldeni az elkészített összefoglalót, ha valaki megsúgja nekem, hogy ez pontosan hogy megy, akkor holnap elkezdem összeállítani az összefoglalónkat
Ilyen témákra gondoltam az összefoglalóban:
1) a fentebb említett meghívók szétosztásához a fórumozók között egy egyszerü de hatékony rendszer ismertetése,
2) hogyan szerezhető be a telefon és mennyiért, -> itt például a garanciára is kitérve, továbbá a global és a kínai verzió különbségeire,
3) kiegészítők (később tapasztalatokkal bővítve), azok beszerzésének lehetőségei,
4) Rövid iránymutató a telefon rootolásával, bootloader feloldásával, custom rom flashelésével, gyári és custom romok beszerezésének lehetőségeivel kapcsolatban -> ezekről majd részletesen egy cikk keretében kéne írni, túl hosszú lenne egy összefoglalóba ennyi mindent belezsúfólni.Mit gondoltok?
A kiegészítőket is lehet talán jobb lenne külön cikkbe foglalni, így a kiegészítők és a tapasztalatok egy helyen lennének, nem a témában elszórva.
Mindenféle segítséget szívesen várok, a cikkhez különösen például LógaGéza illetve más szakmabéli fórumtársak segítségét nagyon megköszönném, hogy egy egyszerű, érthető és minőségi cikket tudjunk készíteni a rootolás rejtelmeiben kevésbé jártas fórumtársaink segítségére
Ha valakinek van bármi ötlete, véleménye, észrevétele, kérem jelezze, és mint említettem minden segítséget szívesen fogadok
-
ikarasz
csendes tag
igen, nekem az ali egyszerűbbnek tünt..hogy drágább e ? (max a vám és az áfa miatt... dehát aki magyarországon él vagy megszopja ...vagy el lehet menni ) régóta vagyok kütyümániás de ami most történik a Oneplus One körűl ezzel a meghívósdival azt kell,hogy mondjam ...elképesztő.
-
Lomha 8V
addikt
Na, az fa**a.
Biztos nem FW hiba? Ugyan ez a készülék nem Dual SIM, de abban a topikban sokan intéztek már kínai garanciát, kérdezd meg őket:
Android DUAL SIM (két SIM) okostelefonok topikja
Szerk: Na látom közben alakul. Majd referálj, hogy mire jutottál.
-
axlfsi
veterán
Egy kicsit megnyugodtam, mert újraindításkor rezeg egyet; tehát benne van a motor és jól van csatlakoztatva is. Valószínúleg valamilyen (google, opo) bug(?) lesz ... de akkor is idegeítő.
Android (CM) bug lesz https://forums.oneplus.net/threads/no-notification-sound-vibration-text-sms.57091/page-2
-
LógaGéza
veterán
Fél col szubjektív, nekem a 4,7 is elég, akkor az 5 is az lenne.
Pontosan a kijelzővédő nem tudom milyen anyagból van, de biztos nem valami rosszból, Xiaomi ilyenekre figyelni szokott.
Sony ExmorRS szenzor van ebben is, ráadásul f1.8-as, vagyis elvileg jobb képekre képes.(#943) sheratan
Nekem mentek, érdekes. Mindegy feltöltöm ide: [link] és [link]
Nem tudom mikor próbáltad, ez elvileg a 4.4.2-vel jött ha jól hallottam
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest