Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz axlfsi #1420 üzenetére

    Köszönöm szépen :)

    Első benyomások: nagyon szép a doboz, a telefon a töltő és a kábel. A töltőt elég határozottan kell bedugni és kihuzni, remélem kicsot "puhulni" fog mert igy állandóan félek el ne törjön valami amikor bedugom vagy kihuzom :D

    A telefon nagy, ez kétségtelen, azonban nagyon vékony és a lekerekitett hátuljának köszönhetöen nagyon kényelmes kézben tartani, nem fél az ember hogy elejti. A hangerö és a kikapcsoló gomb tökéletes helyen vannak, szuperül kézre esnek, szerencsére nem kell fogást váltani a kikapcsolo gombhoz mint pl a htc-nél, mert ök ugye előszeretettel teszik a telefon tetejére a kikapcsolo gombot.

    A hátlap tapintása nem olyan, mint amilyenre számitottam, de nagyon kellemes és prémium érzést ad a telefonnak.

    Pár napig egyenlöre nem fogom piszkálni, kíváncsi vagyok milyen a telefon "out of the box", pár nap mulva viszont mindenképp jön a bootloader feloldás és a rootolás.

    Összességében nagyon tetszik, a fogása kellemes meglepetés volt, méretéhez képest nagyon jó a fogása. Egy tpu tokom is megérkezett már, még tokkal együtt is nagyon vékony :)

    A méretek miatt nem lehet egy fogásbol elérni a kijelzöt, de ezzel már tisztában voltunk. Azonban pár alkalmazás segitségével szerintem megoldhato az egykezes kezelés, fogásváltás nélkül is :) kisérletezek majd ezzel és irok erröl is tapasztalatot

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák