Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
MAILBOXDE.COM részletes, szájbarágós leírása a használatához (saját tapasztalat)
Igyekeztem részletesen összeszedni, gyakorlatilag lépésről-lépésre. Remélem sikerült is és érthető lesz, ugyanakkor nem túl kusza.
Tehát:
1. Regisztrálni kell egy fiókot a mailboxde.com oldalon. Ott, termeszétesen minden adatodat helyesen add meg, pontos névvel, címmel és telefonszámmal. Miután ezzel megvagy, kapsz egy levelet, mely úgy kezdődik, hogy:
Dear Madam, dear Sir,
based on your data, we will set up a delivery box with following address:
Mailboxde.com
KERESZTNEVED VEZETEKNEVED, ID XXXXX (<- ez itt öt számjegy).
Äussere Weberstr. 57
02763 Zittau
Germany2. Innentől érdekes a történet, ugyanis EZ AZ a cím, kvázi virtuális cím, amit meg kell adnod a oneplus.net oldalán vásárláskor. Azaz, szerintem NE a vásárláskor, a vásárlás pillanatában kapkodj ezzel, hanem már előre, még a vásárlás előtt szépen módosítsd az adataidat, a következőképpen
(átgondoltam kétszer is, mire be mertem írni, mert nem volt teljesen minden egyértelmű számomra, hogy pontsan mit is kell hova, hogy aztán biztosan jól működjön, de ez most a TUTI, le van tesztelve)A City, ZIP és Country -t ellenőrizd, de szerintem te is ezeket kapod majd.
3. Megveszed a telefont (én Express shippinggel vettem, 48h-n belül oda is ért mailboxde céghez) és utána nincs mit tenned tovább, csak várni. Oneplus oldalán követheted figyelemmel, hogy éppen milyen státuszban van a vásárlás teljesítése. Úgy emlékszem nekem a vásárlást követően 2 órán belül már Processing lett, majd egy nap után Shipped (és már csak mire megérkezett hozzám, lett Compete - de ez már kit érdekel, ugyebár
).
Miután megérkezett a termék a mailboxde-hez, kapsz egy e-mail tőlük:4. Belépsz az oldalukon és lesz vízszintesen elhelyezve 3 fő (számunkra érdekes) menü, ami végigköveti a csomagod életútját. Első a Received shipments (0) <--- ITT lesz a zárójelben egy 1-es
Ha ezt látod, ez már jó hír, a telefon náluk 
Itt tudod megnézni, hogy milyen postázási lehetőségek közül választhatsz. Én az 500€-s biztosítással, 1KG alatti kategóriát választottam (ebbe bőven belefér), majd itt lehet megnézni, hogy a szolgáltatásuk ára mennyi, azaz, benne vagyunk a legkisebb kategóriában (2 kg 2.80€ + a posta, amit már az előbb kiválasztottunk; 14.61€). Kicsit fura a koncepció, mert ezeket te úgymond nem tudod magadnak összekattingatni, hogy aztán majd a konkrét összeggel automatikusan navigáljon tovább az oldal a PayPal-ra, hogy kifizesd, hanem úgy működik, hogy te megnézed az árakat, kiszámolod magadnak, hogy akkor az összesen mennyi (jelen példa esetében: 14.61+2.81=17.42) és akkor generálnak egy számlát, melyen látsz minden adatot, infót és azt is, hogy akkor mennyi is az annyi. Valahol az oldalon (alján?) lesz egy ilyen opció, hogy BEÍRD magadnak az összeget, majd azzal az összeggel "feltöltöd az egyenleged" az oldalukon). Már nem tudom pontosan, hogy nézett ki ez akkor ott, nem tudom le szimulálni sem már, de a lényeg, hogy amikor bejelölted, hogy milyen opcióval kéred a szállítmány postázását, legenerálják a számlát és azon látszik az összeg. Én direkt egy kicsivel többet írtam be, mert azt hiszem a PayPal jutaléka is rád van terhelve
(úgy rémlik, hogy 17.5€-t írtam be és így 18.26€-val terhelt meg engem a Paypal, majd 17.41-t kellett ugyebár fizetnem (így most ott van 0.09€ az egyenlegemen náluk
).
Ha ezekkel megvagy, akkor elég gyorsan rögzítik a PayPal-os fizetésed:5. Majd a Ready to send (0) fog átváltani és kap egy 1-est a zárójelbe - itt van a második Örülünk Vincent

NEGYEDIK LEVÉL

Majd, ha emlékeim nem csalnak, kb egy nap után postára is kerül.
Erről annyit tudtam meg, hogy Németországon belül, DHL raktártól DHL raktárig a DHL szállít, majd ha nincs tovább DHL raktár az "útban", akkor átadják a postának (Deutsche Post és DHL szerződött partner Németországban), majd miután átlépi a határt, a MPL kapja meg az árút és viszi ki neked házhoz.
Sok sikert mindenkinek, aztán írjatok, legyetek jelen és ROM-oljunk ezerrel, mert már van 4.4.4 AOSP is és a CM11S is hamarosan kap egy OTA-t a hibajavításokkal

Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Lenovo V14 i5-1035G1 számlával és garanciával
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).
Ha ezt látod, ez már jó hír, a telefon náluk 
).