- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszii
tag
Üdv!
Már egy ideje követem a fórumot, mivel én is ilyenre fogok beruházni, remélhetőleg hamarosan.
Egy kis segítséget szeretnék felajánlani azoknak, akik Magyarországról szeretnének rendelni a hivatalos OPO oldalról. Augusztus 31-ig kint vagyok Németországban, ezért pár embernek haza tudom vinni a csomagját, ha ki tudja várni azt a pár hetet még, cserébe nem kell csomagküldős szolgáltatásokkal bajlódnia, plusz pénzt fizetnie érte.
Addig az időpontig remélem valaki által én is szert tudok tenni egy meghívóra, és akkor nem csak mások telefonjának a dobozát tarthatom majd a kezemben.
Privátban keressen meg az, aki élne a lehetőséggel.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest