- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3int
csendes tag
Hát konkrét kérdés nem tudom.
A bajom a mostani telóval van.
Iphone 11: 1 esim+ 1 fizikai.
Mindkettő Telekom.
Random módon valamelyik vonal órákig elérhetetlen.
Nem beszélek, nem csinálok semmit a telóval és mégis. Egyszer csak kapok egy sms-t pl.délben, hogy 11-kor kerestek.
Nagyon idegesítő, ilyen nem volt anno a Oneplus 5-el.Ezért gondoltam visszaváltok olyan telóra amiben 2 fizikai sim kártya van, hátha az esim a bűnös.
Oneplus már volt, jól kezelte.
Sajnos csak a 9-ig jó a Oneplus. A 10 már Oneplus-Oppo koperáció és nem is igazán éri meg az árát a tudásához viszonyítva.
De mivel nem vagyok telefoncserélgetős tipus versenyben van a Samsung S21 fe is, mert 1 évvel frissebb kiadás.Nem komoly dilemma, de dilemma.
-
ghiottone
nagyúr
Nekem viszont gyanús a kijelző. Eddig nem fáradt tőle a szemem, de most a 12-esnél mintha valamit elszúrtak volna. Pwm-re érzékeny vagyok és ahogy nyomkodom tegnap óta valahogy nem kerek. Már csináltam egy teljes factory resetet is és most nulláról újrarakom az egész telót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone topik
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest