- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
9-esen szerintem ilyen gondod nem lesz. 1 éve használom és szerintem ez a része teljesen jó. A 10 Pro-t én se nagyon választanám, de a 9-es széria azért már csak 2 éves lesz, még 1 főverzió és 2 év biztonsági frissítéseket kap.
Az S21FE nem rossz, de nekem jobban melegedett abban az sd888 mint itt. -
ghiottone
nagyúr
Zelekom és Yettellel használom. Mi a kérdés? Ha pl. az, hogy egyszerre aktív-e a 2 sim, vagy csak standby? - akkor az utóbbi. Ha az egyik telefonnal hívsz, vagy hívnak, akkor amásik kártya lekapcsolódik a hálózatról, mert csak 1 antenna van benne. Régen 1-2 Huawei/Honor volt olyan, hogy 2 antenna és mindkettő aktívan ment egymás mellett. Ezt a technológiát viszont kivezették - lehet a SAR-érték dupla volt?
-
ghiottone
nagyúr
Tegnap updaterben megjelen a c65-ös frissítés az EU modellre is.
Én pedig búcsúzom a topicktól. Átigazoltam egy Pixel 7-esre és a testvéremnél landolt a 9-es.
-
ghiottone
nagyúr
Szia,
Nálam a Pixel 4-essel már az összes Pixel telefon megfordult. Én alapvetően kedvelem a Pixelek képalkotását, ezért használok gcam portokat is. Itt, konkrétan a P4-el nem hasonlítottam össze az OP 9-est és a portrémódról sem tudok nyilatkozni, de beltérben az OP gyári kamera appja jobban reprodukálja a színeket, kültéren a Pixelek részletesebbek, de nekem sokszor nem tetszenek az árnyékos részek. Igazából felváltva használom a gyári appot, az lmc 8.4_r11-es + az MGC_8.1.101_A9_GV2b gcam portokat. -
ghiottone
nagyúr
1 hónap kihagyás - Google Pixel 4, Motorola Edge 30, majd Galaxy S22+ - után újra itt.
-
ghiottone
nagyúr
Tetszik az OP hozzáállása. Pár napja a feedback csatornán bug-ként jelentettem az android 12-es rendszerrel jött pwm hibát és hátha javítják majd, addig is pwmfree app.
-
ghiottone
nagyúr
Nyitottam egy témát az OnePlus fórumon az OOS12-es elszúrt pwm értékével kapcsolatban: [link]
Nálam lehet az OLED saver megoldja a problémát, de a 11-es rendszerrel korábban nem igazán tapasztaltam ilyen szemfáradságot. -
ghiottone
nagyúr
válasz
hurrikan #194 üzenetére
Nem, a bugokra. 5g nem igazán érdekel, nem szükséges számomra jelenleg. A telekomos céges előfizetésünk nem is tartalmazza.
Az üvegfólia esetén ugyanakkora a kijelző, de a ház 0,3 miliméterrel keskenyebb a kínai/indiai verzióknál. Itt korábban nem láttam se alin, se amazonon megkülönböztetést, jónak kell lennie.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
hurrikan #191 üzenetére
A méret tuti kijön, feszülni fog az EUson a kínai tok, a kínain meg picit lötyögni. Én Supcase tokot akartam venni és az aliexpressen rákérdeztem. Az eladó konkrétan leírta, hogy ez a tok az EU/Global verziókra nem lesz jó.
- az csak a 12.esen van, de már jón a c46-os frissítés, ami hátha orvosolja a bugokat.
- kb. 2-3 hét a kínai os-hez képest a csúszás, legalábbis most a c46-nál ennyi volt. -
ghiottone
nagyúr
válasz
Silent77 #190 üzenetére
Először kell a helyi frissítés "system update"appja, hogy a letöltött Rollback csomagot majd vissza tud rakni.
0. ments le mindent, mert teljes törlés lesz az android 11 rom visszarakása során.
1. Innen letöltöd ezt az appot: [link] ez hozza majd elő a drissítéseknél a helyi drissítés lehetőségét, ami a 12-es romban nincs benne.
2. itt a leírás hozzá: [link]
3. Itt vannak a downgrade csomagok: [link] , innen neked az első hsz alján lévő OnePlus 9 (NA) rom kell, mert az a North America verzió, azaz a Globál rom. A másik kettő ugye az Indiai és az Európai. -
ghiottone
nagyúr
Visszaraktam a 11-es androidot. A c44-es 12-es EU-s build nekem nem jött be az elmúlt 2 hét alatt.:
- a kijelző automata fényerő szabályozása túl agresszív, nem tanult semmit ennyi idő alatt + mintha a pwm szabályozásba is belenyúltak volna negatív irnyba és az automata dc dimming eltünhetett,
- kivették az egy koppintásra aktiválódó pár másodperces aod megjelenítést + bugos is az aod, mert van, hogy felemeléskor nem jeleníti meg az ujjlenyomat olvasó helyét - holott meg kellene 1-2 másodpercre, majd azt eltűntetni és csak az óra + értesítések maradnának,
- ha a telefon a zsebben van és van bejövő hívás, akkor néha az ujjlenyomat + pin kód képernyője fogad a zsebből kivéve és először fel kell oldani majd csak úgy jön be a hívás képernyő + előfordul, hogy ha épp fel van oldva a készülék és csak a mini értesítés jelenik meg hívásnál, akkor a bekapcsgombra nem sötétül el mint korábban és vált át azonnal teljes kijelzős hívás megjelenítésre, hanem úgy marad - majd hiába nincs bepipálva, hogy "a bekapcsoló gomb fejezze be a hívást" - ha mégegyszer megnyomom, hogy a kijelzőt így kapcsoljam be, akkor már el is utasította azt,
- az ébresztő óra egy kalap kaki lett - nem lehet lekapcsolni ébresztéskor mert elfelejti kirakni teljes kijelzőbe és a gombokra se reagál - telefon felold majd a kis értesítés lehúz és ott kikapcs,
- a 24 órás aksi kijelzés megint kaki, de ez a 12-es droid sajátja - Pixel 6-on is utáltam. Itt legalább látni, hogy utolsó feltöltés óta mennyit ment a kijelző.Lehet nem tűnnek nagy hibáknak de idegesítőek és alap funkciók nem mennek normálisan egy csúcskategóriás telefonon - és a factory reset se segített semmit.
Majd ha a C44 utáni build jó lesz akkor szóljatok - mellesleg fura, hogy 2 hét után se találja a gyári otát....
-
ghiottone
nagyúr
Csúszós hátlap viszlát - majdnem olyan tapintásra mint a sandstone tok:
Hétfőn rendeltem innen, pénteken már itt is volt és hiába Anglia, de nem volt plusz fizetési kötelezettség, mint legutóbb a szintén angol easyskinznél, vagy az amcsi dbrandnél.
-
ghiottone
nagyúr
Nekem viszont gyanús a kijelző. Eddig nem fáradt tőle a szemem, de most a 12-esnél mintha valamit elszúrtak volna. Pwm-re érzékeny vagyok és ahogy nyomkodom tegnap óta valahogy nem kerek. Már csináltam egy teljes factory resetet is és most nulláról újrarakom az egész telót. -
ghiottone
nagyúr
Aksiban kellemesen csalódtam. Tartottam tőle, hogy magasabb lesz a készenléti fogyasztás, mint a 8T esetében, de simán hozza azt. Lightosan 2 simmel, ugyanazon a wifin, pár perc telefonálással, Bt állandóan bekapcsolva, este repülő módban kerek 3 nap után megy a töltőre, valamivel több mint 4 óra kijelző idővel.:
-
ghiottone
nagyúr
Üdv!
Nem igazán pörög a topik, de azért beköszönök egy francia amazonos példánnyal. Fura, de ebben volt egy fülhallgató is - amit 7T és 8T-k esetén eddig még nem láttam a csomagban. -
ghiottone
nagyúr
Nem nagyon pörög a topick. Ilyen kevesen vagytok tulajok?
7T-ről szeretnék váltani és az egyik jelölt a 9-es OP lenne mivel nagy valószínűséggel a 9RT marad Indiában és Kínában. 8T volt, de ott kamerában nem volt előrelépés a 7T-hez képest.
2 kérdésem lenne:
- a készenléti fogyasztás milyen, hogy merül nálatok a telefon?
- saját használati fogyasztásotokat leírva mit bír aksiban a készülék?
Előre is köszi a válaszokat. -
ghiottone
nagyúr
válasz
Energie X #124 üzenetére
OP 7T-ről akartam 9-re váltani, de nekem az sd888-al kapcsolatban olvasott melegedési problémák nem tetszenek, így maradt a korábbi sd866-ös S20 Fe vagy a 8T. Euronics-tól majdnem meg is rendeltem, de közbe elolvastam a notebookcheck tesztjét, ahol a pwm értéket is mérték - az alacsony, így nálam kiesett a Samsung. A szemem nem bírná. Szóval maradt a 8T. Kamerában az imx586 szenzor szerintem nem rossz, az op szoftvere nem jó inkább, kell hozzá a gcam. Igaz a 9-ben lévő imx689 jobb, de ami fura, hogy az optikai képstabilizátor itt nincs.
S20FE kamerában jó amúgy szerintem is és mivel a 4g-s sd865-ös android 11-el jött, így 3 főverzió és 4 év security patch adott. -
ghiottone
nagyúr
válasz
janeszgol #43 üzenetére
Ezért lenne jó az 9R - bár ott kb. csak a procit frissítették a 8T-hez képest.
Most van nálam egy SD870-es Moto G100, de nem tudom, hogy csak ennél a modellnél nem optimalizáltak rendesen, vagy sokat fogyaszt a kijelző, de amellett, hogy szépen, gyorsan működik, az 5000-es aksit sokkal jobban fogyasztja, mint az előd sd765G-s G 5G Plus. Amíg ott 10 óra Sot összejött, itt hasonló nyüstölés mellett 7-7,5 óra. -
ghiottone
nagyúr
válasz
Linkin1994 #2 üzenetére
Mea culpa. Átsiklottam felette.
-
ghiottone
nagyúr
Ha házon belül nézzük, akkor inkább a 8 Pro. Itt az alap verzióba is bele kellett volna férnie a hivatalos IP védelemnek és a vezeték nélküli töltésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest