- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
Szerintetetek mennyiert lehetne eladni egy hibatlan allapotu 9-est? Kb. 1 eves, uvegfolias, kek szinu.
Lehetosegem lenne egy 10 Pro cserere. -
sto1911
veterán
válasz
kbyte1024 #251 üzenetére
Ugy ertem, hogy amig nem tudjak rootolni, addig en nem telepitem fel.
Termeszetesen root nelkul fel kell mennie.#250n0is3es: pl. reklamblokkolas vagy tuzfal, beepitett programok eltavolitasa vagy epp appok systembe telepitese. Uj funkciokat is kaphat a kutyud, stb. Rengeteg mindenre jo. Persze nem mindenkinek van ra szuksege.
-
sto1911
veterán
Most, hogy nemreg lecsereltem az OP 3-at, hangszoro halkulas es USB port hibaval elkuldtem a szervizbe. Ezen ket hiba javitasa 12k lett volna, de gyari alkatresz, stb. siman megerte volna.
Nade. Jon az ajanlat, valami 100 EUR koruli osszegrol. Kijelzocsere, WTF. Irok nekik, hogy nalam mukodott, kuldtem becsomagolos videot is, stb., biztos nem fizetek ki 80EUR-t a kijelzoert, amikor a telefon egyben er vagy 50-et.
Hosszas huzavona utan kiderult, hogy a kijelzo alatt levo ragaszto elengedett, emiatt a kijelzo egy resze konnyen szetjon, es ezert egy teljes kijelzo cseret akartak felszamolni.
Nem hiszem, hogy egy kis ragasztot nem tudtak ala nyomni, de ha megsem, akkor se kertem volna, hisz a kijelzo egyebkent hibatlanul mukodik, otthon meg ugyse fogom feszegetni, illetve eszre se vettem.
A tobbi hibat enelkul nem javitottak meg, igy javitatlanul, egy kis veszekedes meg idegeskedes utan visszakaptam a telefont.
(most latom ez a 9 topikja, de igazabol mindegy, a szerviz ugyanaz.)
-
sto1911
veterán
Van egy erdekes elkepzelesem, miszerint a Magisk 23 okozhatta a Gmail es egyeb Google szolgaltatasok szinkronizacios problemait.
Miota a v24.1 van fent, jonnek a levelek rendesen.Szerintem telepites kozben elszurhattam valamit, vagy a Magisk maga hibas, de most vagy 2 napja jo minden. v23-al olyan gondjaim voltak, hogy nem hideolta magat, ha igen, akkor 2 app maradt fent belole, nem ment fel a root, es ezek csak azok, amiket en is lattam, ki tudja a hatterben meg mi romlott el.
Mas: van olyan 3D scanner app, ami ki tudna hasznalni a LIDAR szenzort?
-
sto1911
veterán
válasz
ghiottone #177 üzenetére
Vegul nem raktam fel a 12-ot, mert a Gmail bug miatt fel napot reseteltem meg teszteltem es meguntam. Elengedtem a temat, a Gmailen kivul minden rendben mukodik, helyette felraktam az Outlookot, es az is tokeletes. Fogalmam sincs mi es hol mehetett felre.
Hoztam egy appot, ingyenes, reklammentes, hasznos nagy kijelzok egykezes hasznalatahoz https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quickcursor
-
sto1911
veterán
Még valami: van arra valami app, hogy ha rezgőre teszem a csúszkával, akkor a média hangerejét is vegye le? Régen alapból benne volt, de valami kretén kivette belőle.
Amiket találtam nem működtek. -
sto1911
veterán
válasz
ghiottone #171 üzenetére
Hát nem tudom, most teljesen kikapcsoltam az optimalizálást, és így se tűnik működőképesnek.
AdAway, afwall, magisk vannak fent, ahogy a régi telefonon is, és működött.
Ha megnyitom az appot, akkor azonnal megjönnek a levelek.
Érdekes, hogy pl. a Messenger meg hibátlanul működik.
-
sto1911
veterán
A Gmail. fotok, stb. szinkronizal a hatterben rendesen? Nekem par napja kezdhette, hogy hatterben semmit nem csinalnak. Megnyitom az appokat, azonnal jon a level, tolti fel a fotokat, stb.
A battery optimization intelligensre van allitva alapbol, lehet azert nem csinalja? Elotte miert mukodott? -
sto1911
veterán
Egy aktuális, tesztelt root processzt tud valaki linkelni?
-
sto1911
veterán
Sziasztok, ezek az olcso ikeas toltok mukodnek az OP9-el?
https://www.ikea.com/hu/hu/p/livboj-vezetek-nelkueli-toelto-fekete-90465245/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest