- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
pendre54 #2122 üzenetére
Nekem is volt már Sandstone tokom (még OP5-re), de szűk nadrágzseb (pl: farmer) esetén elég nehéz vele az élet, mert úgy kell beerőszakolni a helyére, mikor elraknám és két nadrágom zsebét is idő előtt kiszaggatta (elkezdett a zseb szájánál foszlani az anyag). Most az OP8T-hez lett egy Sandstone Cyan és egy Carbon (mindkettő ajándék, nem fizettem egy petákot sem), de egyiket sem csípem, előbbit azért, amit elmondtam, utóbbit pedig azért, mert kézbe véve gyorsan gyűjti a zsírt és kézben csúszós, de amint a zsebembe kéne elrakni, rohadtul nem csúszik és nehéz elrakni.
Kabátzsebbel nem rossz a dolog vagy bő szájú nadrágzsebbel, de amúgy meg komolyan a filléres szilikon gyári tok a legjobb a háromból (többire várok, hogy megjöjjön Aliexpressről). A többi telefonomat is vékony szilikon tokokkal használom évek óta (csak azok nem átlátszók). Nálam a gyári OnePlus tokok leszerepeltek eddig (a dobozban lévő szilikont leszámítva, csak ne lenne rajta a béna "Never Settle" felirat).
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- LTE frekvenciák
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- További aktív témák...
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged