- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tovgab
aktív tag
Szia!
A gyári töltője tudja a 30 W-ot vezeték nélkül, de itthon már egyáltalán nem lehet kapni, külföldön is csak US/UK plug-gal, EU adapteres megoldásokat találni.
Ha sima QI töltőt veszel, azzal max 10 W-ot vesz fel a 8 Pro.
Személy szerint töltőkből, padokból és kábelekből is a Blitzwolf cuccait használom.
Ez a kombójuk most pofátlanul jó áron van Banggood-on, Cseh raktárból, 1 hét alatt.O+ 5T ► Samsung Note 9 ► Huawei Mate 20 Pro ► Xiaomi MI 9 SE ► O+ 7 Pro ► O+ 8 Pro ► Poco F4 GT ► iPhone 13 Pro Max ► iPhone 15 Pro
-
KSparrow
őstag
Nekem IKEA padon nem ment jól, de a Nokia DT-900-zal simán ment. Ugyanakkor én már csak óvatosan QI töltőzök, mert a Nokia 9-ben szeintem az vágta haza a kamerát. Ami akkor nem volt gond, mert több sebből is vérzett, így meg 2X cserélték gariban, de a 8Pro már marad, imádom.
#1193tovgab
Azért Amerikában is sok mindent lehet. Apple Iphone 12 anti-repair Apple logging apps És ez csak egy vállalat - De hát ez van, na. Én boldog vagyok a Kínában végződő adataimmalNokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
rebelinside
tag
Mint írtam én tegnap rendeltem onnan. Én ezen és az S20 FE-n gondolkodtam,az ára miatt az S20 FE-t akartam venni, de így hogy ekkora kedvezmény volt a 8 Prora nem volt kérdés hogy le kell erre csapni 😊
Az alza honlapján az van hogy a gyári háztól házig garancia érvényes rá.Köszönöm a sok tokra/fóliára adott választ, először megnézem milyen ami rajtavan, meg a sandstone (kb 4k volt alzán a zöld, szerintem ez is jó vétel), ha nem jön be valamelyik akkor válogatok az ajánlottak közül. Néztem ezt az UV-s tempered glasst, de félek tőle, meg írták is hogy ha belefolyik a mikrofonba meg a szenzorokba abból lehet baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogyan férhettek el az őseink a Földön?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Autóhifi
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 12GB/256GB, Kártyafüggetlen, Dual Sim / Gari
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
- iPhone 12 Mini, Blue, 128Gb, 100% akkumulátor, Független
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete/natur titán, független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest