- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
nagy a boldogság tegnap megjött Kínából a készülék global rommal, 246 000 Ft-nál megállt a 12 GB változat.
Kijelzővel úgy tűnik nincs baj, legalábbis látható foltok, hibák nincsenek.
A legújabb romnál a minimum fényerő oly nagy, nincs is erre esély rá
Az s9+-on sokkal lejjebb lehet vinni a fényt. Minimum legalább 3 nit lehet 8 pro-nál.Átköltözés kissé döcögős volt, de megtörtént. AOD-ért kár, de túlélem, jövőben majd lesz, de egy két dologra nem jöttem rá.
csengőhangot és értesítési hangokat külön lehet választani? összevissza csipog mikor nem kell. A samsungon szét volt választva az értesítés, rendszerhang, és csengőhang.
Kijelző feloldásánál van egy hang amit nem tudok kikapcsolni. Kijelzőzár hangját megleltem az már off, de úgy tűnik biometrikus azonosításnak is van hangja????
Feloldás után két különböző hang van, elsőt kikapcsoltam, későbbit nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest