- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Fotók, videók mobillal
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surci1
tag
válasz UberMutant #997 üzenetére
ha a fejlesztői beállításokra gondolsz, akkor ott az alapértelmezett usb beállítás-nál a fáljátvitel-t pöttyöltem be. Nálam nincs olyan MTP, de gondolom a MTP=fájlátvitel. lehetőségként van fáljátvitel, usb-internetmegosztás, midi, ptp, ill. nincs adatátvitel.
usb hibakeresés be van kapcsolva ill. nem tudom hogy be kell e kapcsolni a "usb-n keresztül telepített alkalmazások ellenőrzés"ét mert nincs -
Surci1
tag
válasz Dolphine #995 üzenetére
Win7 van a laptopomon. Amikor csatlakoztatom a telót a géphez akkor a tálcán jobb alul megjelenni egy is ikon majd fölötte egy szöveg hogy az eszközillesztő szoftver telepítése, azután az asztalon középen egy kis értesítő ablak automatikus lejátszás szöveggel mint CD-meghajtó oneplus drivers. Alatta két lehetőség: oneplus_setup. exe futtatása vagy tartalmazó mappa megnyitása. Mindkettőt próbáltam már választani. A vége mindig az hogy az exe fálj futtatás sikeresen végig megy,de nem változik semmi. Majd kihúzva és újra bedugva a kábelt, újra kezdődik minden. Volt már telefon újraindítás is és laptop is ill. másik usb kábellal is próbáltam. Windows intézőben szoktam mindent csinálni, ha erre gondolsz ill. oneplus_setup.exe ikonnál van egy kék-sárga pajzsocska is, ezért futtattam már rendszergazdaként is. Nekem eddig terjed a műszaki és informatikai ismeretem. Tippem szerint a driver telepítés nem akar jó lenni, pedig a varázsló szerint installed. Lehet valamit a win7-ben kéne beállítani?
[ Szerkesztve ]
-
Dolphine
addikt
Szia!
Mikor a kábelt csatlakoztatod a géphez, akkor a jobb alsó sarokban nem jelenik meg egy olyan kiírás, hogy mit szeretne kezdeni a csatlakoztatott eszközzel? Milyen operációs rendszeren próbálod? Ha Winben vagy, akkor a saját fájlkezelőjét használod?
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Surci1
tag
Sziasztok.
Olvastam az elmúlt pár hétben a topikot és úgy látom elég jó kis közösség alakult ki.
Tegnap szert tettem én is egy ilyen telóra, de akadt egy kis gondom és remélem ti tudtok segíteni.
A telót usb kábellel csatlakoztattam a laptophoz fáljátvitel céljából, de sehogyan nem látja a laptop a teló háttértárját.
Fejlesztői lehetőséget aktiváltam, usb hibakeresést bekapcsoltam. A telón a kábel csatlakozáskor a fájátvitelt pöttyöltem be. Megjelenik a laptopon egy cd meghajtó, oneplus drivverrel amit telepítettem rendszergazdagént. mindezek ellenére nem működék a dolog. Volt már pár okostelóm ezidáig, de ilyen gondom még soha.
Köszi előre is minden segítséget.[ Szerkesztve ]
-
Szedált
tag
Sziasztok!
OnePlus 3T-nek keresem az utódját, ez igen jónak tűnik, de a mono/stereo hangszóró részt nem értem tökéletesen. A telefon hangszórója mono, ha átalakítóval vezetékes fülest dugok bele az is mono, de ha bluetooth fülessel használom akkor stereo a hangzás, ugye?
-
csenor
senior tag
Én bekapcsoltattam a Telekomnál. Xda alapján beütöttel a Volte menüpontot, de nem jelenik meg a logó.
-
csipuka
senior tag
válasz Dolphine #979 üzenetére
Most olvasom a cikket:
"A szolgáltatók ezért csak a jóváhagyott készülékeken, azok esetében is csak bizonyos, bevizsgált szoftververziók esetén engedélyezik a 4G-alapú hangszolgáltatás használatát (a Telenornál egyelőre 7, a Telekomnál több tucat készüléktípus támogatott)"
Valszeg az OP az meg nem tamogatott reszukrol. -
Dolphine
addikt
Próbálta már valaki Telenorosként aktiválni a VoLTE szolgáltatást?
Elméletileg a mai nap indították, először csak Telenoros mobilokon.
Ha minden igaz, akkor csak kérni kell a tiltás levételét a VoLTE szolgáltatásról és akkor működik függetlenen is.
Csak azt nem tudom, hogy az OOS alapból tudja ezt, vagy trükközni kell vele?Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
válasz ForRedGlory #973 üzenetére
Hiába, úgy tűnik, hogy különböző helyről vagyunk.
Én Bács-Kiskun megyei vagyok, feleségem baranyai. Na, vannak ám néha félreértések!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
HUTCHDB
nagyúr
Udv!
Van itt olyan forumtars, aki debreceni?
Ha igen, dobjon már rám egy privatizáció legyen szíves!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Dolphine
addikt
válasz -=Vacsek=- #970 üzenetére
És tényleg!
Köszi!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
válasz ForRedGlory #968 üzenetére
Az összes helytelen!
Mivel az ébresztés hangerejét tudom változtatni, viszont magát a hangot nem![ Szerkesztve ]
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Hogy tudom megváltoztatni az ébresztő hangját?
-
HeroGod
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen telefont és olyan problémám lenne, hogy hiába kötöm össze a kocsi fejegységével akár bluetooth-on, akár kábellel sehogy sem bírom működésre bírni az android auto funkciót. A kocsi egy Passat B8, sima fejegységgel, ami tudja az android autot és a mirrolink-et is. A régi Samsung S7-emmel simán ment mindkét funkció.
Találkozott ezzel már valaki? Külföldi fórumoktól nem lettem sokkal okosabb... -
Dolphine
addikt
válasz rodman73 #958 üzenetére
Facebookon ezt írták:
1. Megkeresed a file managerben, hogy hol találhatóak ezek a mappák és fájlok
2. Ha megvan, akkor létrehozol egy ".nomedia" fájlt ott. (ES File Explorer tud pl. olyat)
3. Kész, nem fogja őket mutatni semmilyen másik app képfeltöltésnél!Nálam itt vannak: Android-data-com.facebook.orca-files-stickers
-
dl650
tag
válasz rodman73 #958 üzenetére
Szia! Nekem nincs messengerem,igy talán csak egy ötletem van. Ha belépsz a galériába,ott a gyűjteményknél felül megjelenik egy hozzáadás ikon. itt tudsz létrehozni új mappát. Esetleg próbáld meg oda átcsoportosítani. Esteleg a messengernél nem lehet kijelölni útirányt?
-
dl650
tag
válasz andrisms #956 üzenetére
Szia! Nem tudlak rábeszélni de le sem Ezt sajnos neked kell eldöntened. A felsorolt telefonokkal nincs tapasztalatom. Ez előtt Huawei P 9-em volt, így csak ahhoz tudom hasonlítani. Szerintem szebb képeket készít mint a P 9. A kamera funkciók a 6 T-ben kicsit kevesebbek mint a Huawei-ekben. Nincs pl.fénnyelfestés,selymes víz stb. Talán ezek csábítóak lehetnek a Huawei telókban. A fényerő erős napsütésben lehetne jobb is,amúgy rendben van. Én is a 8/128-as verziót vettem mert nincs nagy árkülönbség és később ha netalán eladom akkor ez miatt csábítóbb lehet. A sebessége eszméletlen jó mint ahogy az üzemidő is.Nekem jobban tetszik mint a Huawei P 9. Boltról sajnos nem tudok. Remélem tudtam kicsit segíteni.
-
rodman73
aktív tag
Sziasztok!
Fotók között megjelentek a messenger matricák ikonjai, ezeket eltudom tüntetni valahogyan? Ha képet akarok küldeni, elég zavaró az a sok új ikon sajnos.
Amúgy a telefon csúcsszuper, mate 20 pro-ról váltottam és egy percig nem bántam meg.
-
Dolphine
addikt
válasz andrisms #956 üzenetére
Szia!
Nem mindenre, de néhány dologra tudok válaszolni.
Kijelző fényereje milyen?
Nekem elég, bár szikrázó napsütésben még nem próbáltam. Ez szoftveresen javítható, ígérték is.Ujjlenyomat olvasó üvegfóliával kombinálva milyen eredményeket produkál?
Teljesen rendben van. Arra figyelj, hogyha volt már korábban regisztrálva ujjlenyomat, akkor üvegfólia után újból regisztrálni kell, akkor pontosabb!Valakinek égett már be kijelzője?
Erről nem tudok, de megette a fene, ha ilyen rövid idő után ez megtörténik, hiszen pár hónapja adták csak ki a telefont!Oneplus 7 mikorra várható, vagy érdemes ezt megvenni, ha emellett döntenék?
Leghamarabb május. Értekelhető infók a telóval kapcsolatban, szerintem március előtt nem nagyon lesz. Ezt majd Neked kell eldöntened. A mostani pletykát szerint, eléggé más lesz a felépítése, mint a 6T-nek.Elég a 6/128 vagy kell nekem a 8/128? Nem játszok egyáltalán, net, fb, messenger, fényképezés, waze a fő csapásirány.
Én az utóbbit választottam, de csak azért, mert alig pár euró volt a különbség.
A waze beégés szempontjából lehet érdekes, bár attól függ, hogyan akarod használni.Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
andrisms
aktív tag
Sziasztok!
Beszéljetek le/rá a telefonra
Olvasgatva ő eddig a befutó, viszont pakliban van még a P20 Pro, mate 10 Pro, Mate 20, Mix 3, S9+.Üzemidőben, kezelhetőségben nagyon dícsért, azt levettem az írásaitokból.
Kérdésem:
-Kamerában hol helyezkedik el a felsoroltak közül?
-Kijelző fényereje milyen? Pesten belül tudtok boltot ahol ki van állítva?
Megnéztem a napokban a Mix3-at, de nagyon harmatos volt a fényereje.
-Ujjlenyomat olvasó üvegfóliával kombinálva milyen eredményeket produkál?
-Valakinek égett már be kijelzője? Note 8-nál, és legutóbb S9-nél láttam csúnyaságokat.
-Oneplus 7 mikorra várható, vagy érdemes ezt megvenni, ha emellett döntenék?
-Elég a 6/128 vagy kell nekem a 8/128? Nem játszok egyáltalán, net, fb, messenger, fényképezés, waze a fő csapásirány.Köszönöm
-
S. Laci
tag
Sziasztok.
Beléptem én is a klubba egy 6/128-as verzióval. Nagyon tetszik így néhány nap után, főleg az üzemidő parádés, pedig két kártyával használom.
Rögtön lenne is két kérdésem:
-az alkalmazástárban szeretnék mappákat létrehozni, de nem megy. Suta vagyok, vagy nem lehet? A főképernyőn megy simán, csak egymásra húzom az ikonokat.
- az oldalsó hangerőszabályzó gombokkal nem lehet a csengetés hangerejét szabályozni direktben?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest