- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
C64
őstag
Innen kell letölteni a fastboot csomagot, kicsomagolás után meg az flash-all.bat feltelepít mindent fastboot alol.
Am sikerült megcsinálni a restore-t, hogy működjön. Mivel a particiókat qrja szét a TWRP, restore után még kell egy full gyári rom install TWRP után, és így faszán bebootol a mentett ROM. Persze kell majd az xposed és a magisk reinstall is, de a lényeg, hogy így működik -
alba-regia
aktív tag
Meg is jött. Azóta azt nyúzom, beállítom, párosítom, szintkronizál, letölt. Közel 5 és fél óra kijelzőidő van benne. Kb. 42 százalékon volt, amikor ideért, most van 13%-on az akksi (nem retina kiégetős üzemmódban). Eddig nagyon tetszik.
iPhone X-ről váltottam. iPad, Macbook pro marad. Már kezdett elegem lenni az Apple nagyképű hozzáállásából. Az utóbbi években a fejlesztéseket csak többéves késéssel másolták le, innováció már nem nagyon van, csak a részvényesek kiszolgálása és túlárazás. Facetime és iMessage hiányozni fog, az jól működött. Okosórát is cseréltem, mert az sem működik Androiddal (sajnos, pedig iWatch jó).
Hol van benne az NFC chip? Azért kérdezem, mert telepítettem az OTP Simple alkalmazását, de a gyári tokba beraktam a jogsimat (bár nem hiszem, hogy bármennyire is árnyékolná).
Ha jól értelmezem, NFC fizetéskor csak simán feloldom ujjlenyomattal és érintem, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest