- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivatti10
aktív tag
Nem, én kérek elnézést, átsiklottam a 3 gombos újraindításon. Ki fogom próbálni, de csak vasárnap, addig mindenképpen kell a teló, és benne van a pakliban, hogyha kikapcsolom, esetleg nem tudom újraindítani. Ha ezzel a módszerrel, vagy bármely mással normalizálni lehet az állapotát, tudatom veletek, hátha mással is előfordul. Bocs, még egyszer, és köszi az infót!
-
ivatti10
aktív tag
Ezen már túl vagyok. Mint írtam, a hangmód váltó kivételével egyik gomb (hangerő fel, le, bekapcsoló)sem működik. Sőt, a töltés után az akkustatisztika sem nullázódott, még mindig azt érzékeli, hogy 2 napja töltöttem, és 8 óra képernyőidőt mutat. Kíváncsi vagyok, milyen zavarokra számíthatok még. Gyári visszaállítást vasárnapra tervezem, akkor lesz fél napom, ami szükséges a visszaállításhoz. Nem tud senki reboot progit, amihez nem kell root? Hátha egy újraindítás helyrehozná. Gomb nélkül még az sem lehetséges.
-
Surci1
tag
Jól sejtettem, hiba a laptoppal van vagy a win7 ultimate-tel, mert ma délelőtt kipróbáltam egy másik laptopon amin win 10 van és azon egyből fennakadás, gondolkozás nélkül létrejött a kapcsolat fájlátvitel módban.
Ráadásul úgy, hogy usb hibakeresést sem kellett bekapcsolnom.
-
bozarjoska
őstag
Esetleg ezt is megpróbálhatod. Van ebben is driver.
-
farena
tag
Közben haza értem, és megnéztem.
beállítások/a telefonról/ Buildszámra 7-szer ha még nincs (fejlesztői beállítások megjelnéséhez
beállítások/rendszer/fejlesztői beállítások/ USB hibakeresést engedélyezd
telefon állapot sávon megjelenik egy "P", húzd le és válaszd ki a "fájlátvitelt -
farena
tag
Szia!
Ez a leírás nekem sokat segített amikor még OnePlus One telefonom volt. Igaz hogy több mint 4 éve íródott, de benne lévő ADB telepítés, leírás talán még most is megteszi.
[ismerkedés Android-os kifejezésekkel, biztonsági mentés, bootloader feloldása, rootolás]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest