Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kanadában sem lesz olcsó az S25 Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
dl650
tag
válasz
andrisms #956 üzenetére
Szia! Nem tudlak rábeszélni de le sem
Ezt sajnos neked kell eldöntened. A felsorolt telefonokkal nincs tapasztalatom. Ez előtt Huawei P 9-em volt, így csak ahhoz tudom hasonlítani. Szerintem szebb képeket készít mint a P 9. A kamera funkciók a 6 T-ben kicsit kevesebbek mint a Huawei-ekben. Nincs pl.fénnyelfestés,selymes víz stb. Talán ezek csábítóak lehetnek a Huawei telókban. A fényerő erős napsütésben lehetne jobb is,amúgy rendben van. Én is a 8/128-as verziót vettem mert nincs nagy árkülönbség és később ha netalán eladom akkor ez miatt csábítóbb lehet. A sebessége eszméletlen jó mint ahogy az üzemidő is.Nekem jobban tetszik mint a Huawei P 9. Boltról sajnos nem tudok. Remélem tudtam kicsit segíteni.
-
Dolphine
addikt
válasz
andrisms #956 üzenetére
Szia!
Nem mindenre, de néhány dologra tudok válaszolni.
Kijelző fényereje milyen?
Nekem elég, bár szikrázó napsütésben még nem próbáltam. Ez szoftveresen javítható, ígérték is.Ujjlenyomat olvasó üvegfóliával kombinálva milyen eredményeket produkál?
Teljesen rendben van. Arra figyelj, hogyha volt már korábban regisztrálva ujjlenyomat, akkor üvegfólia után újból regisztrálni kell, akkor pontosabb!Valakinek égett már be kijelzője?
Erről nem tudok, de megette a fene, ha ilyen rövid idő után ez megtörténik, hiszen pár hónapja adták csak ki a telefont!Oneplus 7 mikorra várható, vagy érdemes ezt megvenni, ha emellett döntenék?
Leghamarabb május. Értekelhető infók a telóval kapcsolatban, szerintem március előtt nem nagyon lesz. Ezt majd Neked kell eldöntened. A mostani pletykát szerint, eléggé más lesz a felépítése, mint a 6T-nek.Elég a 6/128 vagy kell nekem a 8/128? Nem játszok egyáltalán, net, fb, messenger, fényképezés, waze a fő csapásirány.
Én az utóbbit választottam, de csak azért, mert alig pár euró volt a különbség.
A waze beégés szempontjából lehet érdekes, bár attól függ, hogyan akarod használni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Összesűrűsödött a megfizethető csúcsmobilok mezőnye, a OnePlus 6 ráncfelvarrása pedig kis lépés előre, pár bosszantó döntéssel. Ám még mindig remek az összkép.
- Xbox Series X|S
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest