- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
A legjobb teszt, amit eddig a telefonról olvastam, főleg azt tekintve, hogy a GCam is ki lett próbálva, ráadásul ugyanazokkal a témákkal.
Nyilván szubjektív, de az ujjlenyomatolvasó nálam látványosan kevesebbszer téveszt, mint az S7 fizikai olvasója. Nyilván lassabban old fel, mint a hátlapi, de nálam szempont volt, hogy 90%-ban asztalon csücsül a telefon, így nem kell kézbevennem a feloldáshoz, tehát számomra hatékonyabb ez a megoldás. Általában, amikor csak tehetem, az arcfelismerést használom, mert az mindennél gyorsabb. Megnyomom a bekapcsológombot, enyhén magam felé billentem a képernyőt és már fel is oldott.
A jack nem hiányzik, tekintve, hogy 400 MAh-val nagyobb lett az akku miatta+előre került az ujjenyomat olvasó. Rendeltem £30-ért Soundmagic E10BT-t és jobban szól, mint a vezetékes. Azt nem kell ecsetelnem, hogy mennyivel kényelmesebb. Ott az átalakító a dobozban és nem romlik vele a hangminőség. Ok, hogy beszóltak a jack miatt, de akkor még a felhasználókt többsége nem használt BT fülest (legalábbis ők azt álítják, hogy felméréseik szerint ez így van.). A hardvert az oppo feljeszti, nem tudom, hogy mennyi beleszólásuk van ebbe egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Összesűrűsödött a megfizethető csúcsmobilok mezőnye, a OnePlus 6 ráncfelvarrása pedig kis lépés előre, pár bosszantó döntéssel. Ám még mindig remek az összkép.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Black & Decker töltőt keresek
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest