- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
f.lorand
senior tag
válasz
AlrightSir #1029 üzenetére
Mindenképp, fogok komolyabb, kifejezetten a minőséget vizsgáló képeket készíteni vele. Majd feltöltöm ide a linket.
-
f.lorand
senior tag
válasz
csipuka #1030 üzenetére
Nem, nem SOS nekem. Igazából csak az érdekel, szerinted mitől függ, hogy felajánlja -e az amúgy már elérhető firssítést, vagy nem. Alább írtad, hogy nálad azonnal felajánlotta a 3.5.4-et, nekem meg nem ajánlja fel. Letöltöm én, nem gond, csak nem értem a logikát mögötte.
-
f.lorand
senior tag
3.5.3-al jött a telefon, de nem lát újabb frissítést. Ez normális?
-
f.lorand
senior tag
Megjött a nemzetközi 3T, a kínait vissza tudtam adni. Érdekes, én pont a P9-et cseréltem le.Automatában annak pont nem túl jók a képei, manuálisan - OFF- viszont csodálatosak, teszteltem elég sokat - ON -. Ezt a telefont is le fogom tesztelni fénykép képességekkel.
Egy praktikus kérdés: a főoldal elrendezésnél nem lehet valahol beállítani, hogy a "home" lap melyik legyen? Mármint azt értem ezalatt, hogy ha a központi gombra nyomok, akkor a legelső lapra ugrik, ami itt a bal szélső a sorban. Középsőt nem lehet kijelölni? Gondolom csak lehet, minden telefonon lehet, de itt ügyetlenkedem és nem jöttem rá, hol.
-
f.lorand
senior tag
Sziasztok! Az én készülékem A3010, azaz a kínai modell. Ha jól tudom, nincs semmi lényegi különbség, használatban nem is érzékeltem semmi különlegeset. Azonban az utolsó automatikus frissítésem a december 13-i volt, az, ami az oneplus.net oldalon is elérhető most. Szerintetek nekem máshogy jön a 4.0 frissítés,lehetséges ez? Illetve ha nektek már lejött, akkor az oneplus.net oldalra vajon miért nem került még fel?
Köszi,
L
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest