- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
snyper990
őstag
válasz
FrankóStein #6523 üzenetére
Képeket, videókat, zenéket mentsd le manuálisan és csinálj egy szinkronizálást a Google fiókoddal. Így telepítés után visszaáll minden a beállításokat leszámítva (sms-ek, hívásnapló is, ha a szinkronizálásnál be vannak pipálva)
Visszaállítás után rákérdez, hogy visszaállítsa-e, ami előtte a telefonon volt, így netkapcsolat létrejöttével az előzőleg telepített alkalmazások ismét települnek automatikusan. (Ha kétlépcsős bejelentkezést használsz a Google fiókodhoz, azon belül is a telefonos alkalmazást, akkor szedd elő a backup kódokat is, mert egyébként kizárod magad a fiókodból)
Így utána csak be kell jelentkezned minden alkalmazásban, ami kéri, meg végig kell menni a beállításokon (ha tényleg annyira ráfér a visszaállítás, akkor jobb is újra beállítgatni, elcseszett beállításokat visszaállítani szerintem nem érdemes). Tehát jó, ha tudod a jelszavaidat.
Telepített alkalmazások és visszaállítandó adatok mennyiségétől, illetve a netkapcsolatod sebességétől függően egy-másfél óra alatt megvan (nekem 1 körül szokott lenni). Jó munkát! -
lazajnd
tag
válasz
FrankóStein #6523 üzenetére
Gyári visszaállítás során minden adat elveszik, az általad felsoroltak közül a könyvjelzők megmaradnak ha pl Chrome-ot használsz és aktív a szinkronizálás.
Ezzel nincs kifejezetten tapasztalatom, de a biztonsági funkciókat érdemes lehet kikapcsolni (pl.: ujjlenyomat) reset előtt.
Ezen kívül a belső tárhelyedről is minden törlődik (képek, videók, zene, stb), azokat mentsd le előtte valahova.
Az SMS/Hívások adatait root nélkül is le tudod menteni, pl ehhez hasonló programokkal.
Egyébként a Google-nek van backup megoldása, de nem használtam még, így ennek utána kell nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest