- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
válasz
Looserke #105 üzenetére
Már megtaláltam.
Indításkor szoftveres gombokat állítottam be, és sikeresen el is kerülte a figyelmem, hogy ott vannak a hardveres gombok.@Kano: Igen, egyébként még ebben a böszme tokban érzem azt, hogy legalábbis az én lapát kezeimnek rendben van a vastagság. Alaphangon vékony. Nagyon. Inkább lenne egy milliméterrel vastagabb, és lenne az aksi 4000mAh-s...
Szerk.: Most egyébként a fájlátvitellel szenvedek. A telefon a saját kábelével rádug a Win10-es gépre. Oké. Az USB debugging bekapcsolva, fájlátvitelre állítom, lát egy CD eszközt, rajta a Oneplus USB driver. Elindul a telepítés, de nem fut végig. Kész, itt megálltam. Most össze vissza olvasok tutorialokat, meg fórumokat, hogy fel tudjam másolni a saját fotóimat, zenéimet a telefonra. Azért a Nexus-al és a P9-el nem voltak ilyen gondjaim...
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VoLTE/VoWiFi
- Autós topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- PlayStation 4
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Kompakt csúcs, 120 Hz AMOLED, 50 MP Pro kamera 8/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest