- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
metal01
őstag
válasz
Pszihonaranc #2951 üzenetére
Eddig még nem.
-
metal01
őstag
válasz
Pszihonaranc #2947 üzenetére
Szvsz elég vékony ez is. Ha véknyabb lenne már zavaró lenne. Véd minden oldalról, masszív, nem csúszik. Pont jó
-
kazanka
őstag
válasz
Pszihonaranc #2947 üzenetére
A Spigen matrica a dobozon van,a kaparós cetli meg a dobozban.Egyébként mindenki ott vásárol ahol akar.igényei szerint
-
kazanka
őstag
válasz
Pszihonaranc #2940 üzenetére
Kizárt hogy ennyi pénzért eredeti.Legutóbb S6 edge+ Spigen Liquid tokot vettem 20$ körül volt, pedig az a legolcsóbb/szerintem a legjobb/ tok+ 3000 körüli postaköltség. 9100 Ft volt.Csak én nem eBay vagy Aliexpresstől rendeltem hanem a Spigentől.
-
metal01
őstag
válasz
Pszihonaranc #2940 üzenetére
Neo Hybrid-et használok nagy megelégedéssel. Anno Nexus 5-ön is az volt. A minőség maradt
-
M3oH
addikt
válasz
Pszihonaranc #2939 üzenetére
1+ elmondta, hogy többet szívtak a fekete színnel, de garantálják a minőséget. Hogy ez mennyire sikerült, majd pár hónap után kiderül. Én tokban tartom amúgy is, az ezüst is abba lenne, annyira nem aggódok.
-
Endr00
aktív tag
válasz
Pszihonaranc #2932 üzenetére
Én úgy tudom, hogy csak a feketéhez van tok. Nagyon jó minőségű szerintem. Mindenre rálóg, szóval a telefon nem ér felszínhez. Minden a helyén van, gombok jól nyomhatóak.
-
plejik
addikt
válasz
Pszihonaranc #2932 üzenetére
Csak a fekete, azt hiszem van rajta valami szöveg is, hogy special gift , vagy valami ilyesmi talán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest