Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
Mobilarena
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombasm
aktív tag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem.
Gondom van a TWRP -vel...
Röviden: bármilyen olyan ROM, ami nem OOS alapú (mondjuk CM - bocs Lineage v. AOSP), települ, működik, de a recoverybe történő újraindítás során az adatai (data partíció) törlődnek... . Ez miatt mentés róluk nem készíthető (data = 0) és (recoveryből) újraindítás után kezdhető nulláról a telepítés. Szóval jelenleg úgy néz ki hogy csak OOS alapú romokkal játszhatok, más szóba sem jöhet, mert az adatokat menteni nem tudom.Hálás lennék annak, aki erre a megoldást megírja, legyen az teljes gyalu/törlés vagy valamilyen más okosság. (Telepítés előtt mindent törölni szoktam a belső tárolón kívül.) Szóba jöhet még valamilyen magyarázó leírás a TWRP működéséről O+3T + nougat kombináció alatt.
(Alapok megvannak: volt saját O+3 -mam is, gond nélkül romoltam rajta bármit, jelenleg is van O+1 -em, azon is nougat van, bármit telepítek+mentek rajta gond nélkül TWRP alól.)
Előre is köszi a segítségeteket!
Ja még valami: próbáltam a hivatalos (official) TWRP 3.0.3-1 -et, a moddolt (xda) 3.0.4 -et is - egykutya...
Valami hiba nálam lehet, de nem jövök rá
.
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Tőzsde és gazdaság
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.