- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed_007
aktív tag
válasz norbert1998 #27826 üzenetére
Az lehet, csak hogyan találom meg a kukát? Sem ikont nem látok, sem keresésre nem jelenik meg (kuka, szemetes, trash, waste bin stb. nem hoz fel találatot...)
-
Ed_007
aktív tag
Megtelt a háttértár a OnePlus3T készülékemben (64 GB-os változat).
Mentettem és töröltem kb. 40 GB fényképet és videót, erre továbbra is 100+ tárhelyhasználatot jelez, de a fényképeknél valami 600 kB-ot ír ki, az alkalmazásokra mutatja, hogy 40+ GB van belőlük. (Nyilván nem.)
Töröltem a felhős tárhelyből is a képeket, és már nem is érhetőek el sem a telefonból, sem a felhős tárhelyből, de a tárhelyhasználat továbbra is 100+.
Újraindítottam, ugyanúgy 100% a tárhelytelítettség.
Vártam egy napot, hátha valami naponta futó algoritmus frissíti a tárhelyet - nem volt eredmény.
Megint újraindítottam - nincs eredmény. A tárhelyhasználat jelzése továbbra is 100%.
Van, hogy fényképet sem tudok vele készíteni, mert azt írja ki, nincs szabad terület a tárhelyen.
Tanácstalan vagyok, mit tegyek? -
Ed_007
aktív tag
OnePlus3T-hez keresek kijelzővédő fóliát (lehetőleg a sima, nem üveg, hanem fólia anyagút) A gyártói oldalon már nem rendelhető.
Aki tud valami kipróbált típust, kérem írja meg.
Előre is köszönöm! -
Ed_007
aktív tag
Két hete váltottam OnePlus3T-re WP-ról ... hát ... az Android nagyon primitívnek tűnik; vagy csak még nem ismerem a megfelelő beállításokat.
A WP-nál pl. volt aktív csempe, azaz megjelent a beérkező üzenetek, hívások száma az adott alkalmazás csempéjén, illetve rögtön látszott, hogy melyik alkalmazásba lépjek be, hol volt aktivitás. A OP-nál ilyen lehetőség nincs, a felső kis állapotjelzó sávon látszik valami kis pötty, ha ez-az történt, de ennyi... Ha ide-oda rohangálok, az nekem nem jól látható, nem informatív.
Ha gyorsan írok, felnagyítja a képernyőt, ert azt észleli, nagyítást akarok, azért koppantok háromszor gyorsan... de nem, csak pl. jelszót akarok beírni.
Ha podcast-ot hallgatok vezetés közben, az a telefonról szól kihangosítva, nem az autó hangszórójából, holott a hívásokat Bluetooth-on keresztül kihangosítja.
A WP-ból kiexportált telefonjegyzékből a vezetéknél-keresztnév-második keresztnév nevekből lehagyott ezt-azt: hol a keresztnevet, hol a második keresztnevet.
Ébresztőóránál egymás után kell tekergetni az órát, majd a percet, de ha a percre átugrott, már nem tudok visszalépni az órára; ha elrontottam, kezdhetem elölről a beállítást.
Az akkumulátor esetében nem látható a töltés-fogyasztás history, csak az utolsó töltés óta fogyasztott delejről kapható információ.
A telefon kamerájával készített fotót háttérképnek beállítva a kép nem nyújtható a képernyőnek megfelelő méretre (vagy ha igen, nem találtam a beállítási lehetőségét).
Egy ujjal nem tudom végigpörgetni a futó alkalmazásokat.
A lezárt képernyő felnyitásához, pontosabban a jelszómegadásra szolgáló panem megjelenítéséhez többnyire az egész képernyőn végig kell simítani; ami vezetés közben nem oly' egyszerű.
Ezek csak azok, amelyek most eszembe ötlenek. WP-nál azért ilyenek nem voltak.
Mielőtt felmerülne: azért váltottam WP-ról, mert az MS egy frissítéssel elb@...ltázta, random újraindulgat a készülék, egyébként maradtam volna a Nokia 930-nál.
Igen, a OP szuper készülék egyébként, vékony, könnyű, gyors, jól töltődik (de miért is nincs indukciós töltés??), mindez WP-al szuper is lenne, csak az a fránya primitív Android (amiben a hotspot forrópontnak van fordítva )
Igyekszem megszokni, persze, de -
Ed_007
aktív tag
Tudnátok színvonalas, HATÉKONY védőtokot ajánlani, ami védi a telefont leesés esetén? Más telefonoknál láttam szilikon keretet/tokot - OnePlus+T-re is létezik? Hol lehet beszerezni?
-
Ed_007
aktív tag
válasz Ed_007 #18915 üzenetére
Biztosítással kapcsolatban kérdezem: mire lehet számítani; javítást fizetnek, cserélni fogják a készüléket, el kell küldeni valahová és majd valamikor küldenek egyet helyette stb? Leejtettem a készüléket, valószínűleg csak a kijelzőt védő üveg ment tönkre (hálósodott be).
-
Ed_007
aktív tag
Balfékségi világcsúcsot döntve még a SIM-kártya betétele előtt kőpadlóra ejtettem a vadonaúj 3T-t. Megrepedt a kijelzője, bár működik.
Biztosításom van, holnap jelentem be.
Mire érdemes figyelni az ügyintézésnél?
El kell egyébként küldeni valahová, vagy meg kell javíttatni kijelölt szervízben vagy...?
Erősen meglepődtem, hogy kb. fél méteres eséstől a tokban levő telefon kijelzője megroppant. Előző telefonjaim ilyet azért többszöt is kibírtak, probléma nélkül.
Milyen tokot érdemes venni a 3T-re, amely jó védelmet is nyújt, az esztétikai élmény mellett? -
-
Ed_007
aktív tag
válasz Macika66 #18733 üzenetére
Ha magánszemélyként veszed, tökmindegy.
Céges költségként való elszámoláshoz kell ismerni az eladó adójogi illetőségét annak érdekében, hogy a könyvelő tudjon kalkulálni, hogy ugyanannyi volt-e az ÁFA, mint Magyarországon, vagy kevesebb, esetleg több (ez utóbbi vicc akart lenni ); illetve számít az is, hogy EU-s országból származik-e (az adózás miatt szintén). -
Ed_007
aktív tag
válasz UberMutant #18703 üzenetére
Köszönöm szépen!
Meg sem fordult a fejelmben, hogy az összefoglalóban nézzek utána az ÁFA-s számla témának... azt hittem, ott csak technológia, technikai mindenféle van...
-
Ed_007
aktív tag
válasz Macika66 #18581 üzenetére
?
Már másokkal is előfordult az elmaradó számla?
Aki megoldotta, annak hogyan sikerült?Egyébként nyilván nem ÁFA-s számla kellene, hanem egy olyan invoice is elegendő lenne, ahol legalább az eladó pontos adatai láthatóak annak érdekében, hogy egyértelmű legyen, kinek és milyen adóilletőségű országba fizettem.
[ Szerkesztve ]
-
Ed_007
aktív tag
Rendeltem egy 3T telefont, ami meg is jött, de a számla nem volt a csomagban. Már a harmadik levelet írom a supportnak, de semmi reagálás.
Van ötletetek?
Ha volt hasonló, hogyan oldottátok meg? -
Ed_007
aktív tag
Az indukciós töltést ismeri a hármas vagy ha nem, rá lehet valahogyan varázsolni (spéci hátlappal stb)?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest