Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PartyShan

aktív tag

válasz zhata #26959 üzenetére

Frissíts 5.0.3-ra. A oneplus fórum tapasztalatai alapján az is megoldotta ezt a gondot. Olyan értelemben nem az OOS hibája, hogy csak egy play szolgáltatások frissítés érkezett és azután jelentkezett ez a gond. Én úgy gondolom hogy abban változtattak valamit, valahol láttam is change logot, ahol volt egy bejegyzés a wifire vonatkozóan alvó módban. Szóval szerintem a kettő együtt az OOS és a play frissítés okozta a gondot. Amíg nem jött ki új OOS verzió, addig jött újabb play frissítés és azzal is maradt a hiba. Itt többet tudsz olvasni mások tapasztalatairól. Volt aki jelezte az OP-nak és reagáltak rá, hogy utána néznek. Aztán jött frissítés és most jól működik. Nálam és a linkelt oldal szerint másoknál is megjavult. Más telefonnál nem tudok róla, hogy jelentkezett volna a probléma. Vagyis de, az 5 és 5T-nél is volt vele gond.
    Mit értesz azon, hogy "ilyen állásban" ? Melyik állásban nagyobb a wifi fogyasztása?

(#26958) ztoldy: elementalx kernel beragad max cpu frekire, nálam is és másoknál is. blu_spark nekem sosem jött be, mert sima netezésnél is melegedett a telefon. Boefla viszont jó volt, de üzemidőben semmi vagy nagyon kicsi különbség van a gyári és a custom kernelek között az én tapasztalataim alapján. A custom kernelek előnye nálam a plusz szolgáltatások, mint pl a led vezérlés vagy wakelock blokkolás.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák