- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZooLee
senior tag
Valamiért a PIAC nem fogadja örömmel az új csatlakozót.
Persze hogy nem, mert a változtatás mindig nehéz dolog, de ettől függetlenül nem lett sikertelen a váltás, csak egyszerűen időbe telik, amíg minden és mindenki átáll. Egyelőre még sokkal (nagyságrenddel) több Dock connector csatlakozós eszköz van, mint Lightning, tehát mindenképpen megéri még most is ilyen csatlakozóval ellátott eszközöket gyártani, de már terjed az új is, tehát arra is kellene fókuszálni, és lehet, hogy ezt sok gyártó nem is tudja megcsinálni, mármint a párhuzamos gyártást. Szóval szerintem csak idő kérdése, hogy folyamatosan átálljon a termelés a Lightning csatira.
-
Touch-ko
őstag
. Persze most nincs meg annyi, mint a regi csatlakozohoz, mert 9 honapja jelentettek be, es a kiegeszito gyartoknak at kell allniuk erre a gyartasra es ez ido. Az Apple-nek esdig sem okozott gondot a keszletek eladasa, szerintem ezutan sem fog. Nagyon sok mindent el kell rontaniuk nagyon hosszu eveken at ahhoz, hogy jelentosen megcsappanjon a beveteluk.
-
Touch-ko
őstag
"Már a retina - nem retina váltás miatt is, majd a csatlakozó csere révén (és most ne menjünk bele abba, hogy kellett vagy nem) érezhetően adódtak gondok, pl a mai napig az iPhone 5-ös és úgy általában a lightning csatlakozó hardveres kiegészítők tekintetében el van maradva."
Nem hinnem, hogy kaosz lenne.. A regi csatlakozot tobb mint egy evtizedig hasznaltak.
Nezzunk meg nehany nagy konkurens ceget az elmult kicsivel tobb mint 10 evben hany tolto csatlakozot gyartottak:
Nokia: ha jol emlekszem 3 kulonbozo csatlakozojuk volt +a micro USB
Samsung: kapasbol most 4 ugrik be, plussz a micro USBTehat az evtizedenkenti egyetlen valtas nagyobb kaoszt okozna, mint a konkurens cegek 4-5 kulonfele csatlakozoja?
Szerintem nem
Szerintem nem lesz sem olcso iPhone se iPad... Egyszeruen nem erne meg nekik.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest