- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
válasz
suckall88 #60 üzenetére
Ezt mire értetted? Én spec arra gondoltam, hogy amikor tömegtermelésről van szó, legyen az márkás androidos cucc, vagy (most már nem is mindig) nem annyira noname darab, nos, akkor nem lehet lenyomni azokat a gyártókat, akik elárasztják a piacot. Az Apple eddig pont azzal tűnt ki a mezőnyből, hogy nagyon jó minőségű és egyszerűen használható eszközöket gyártott, amikben az egy hardver - egy szoftver viszonylat miatt nagyon jó volt az optimalizálhatóság. Ezen kívül sok kiegészítő volt kapható.
Már a retina - nem retina váltás miatt is, majd a csatlakozó csere révén (és most ne menjünk bele abba, hogy kellett vagy nem) érezhetően adódtak gondok, pl a mai napig az iPhone 5-ös és úgy általában a lightning csatlakozó hardveres kiegészítők tekintetében el van maradva.
Ha erre ráteszünk ezerféle hardveres specifikációt, műanyag házakat, gyengébb kijelzőt, azzal csak a káosz lesz nagyobb, de nem hiszem, hogy aki pl Nexus 7-et birtokol, majd ész nélkül fog butított iPad Mini-t venni. Egyszerű ez szerintem. És miközben pénzt, fejlesztői és gyártói kapacitást ölnek a gyengébbe, elmaradnak pont azok az innovációk, amik miatt a cég ott tart, ahol. Nem volt ebben semmi kötözködés.edward2: Az első felét nem értem... ma már nem születnek okos emberek? A második fele meg pont az a trollkodás, amire fentebb kértek, hogy ne legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest