Hirdetés
- Mobil flották
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Bemutatta második generációs hajlítható telefonjait a Tecno
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
AI jósolja meg, hogy merre megy a tajvani tájfun
it A Bebinca trópusi viharból könnyedén tájfun lehet, ennek útját pedig AI segítségével jeleznék előre Tajvanon.
-
Wizard of Legend II - Jövő hónap elején indul a korai hozzáférést
gp A PC-re szánt alkotás alig néhány hét múlva végre elérhető lesz az érdeklődők számára.
Új hozzászólás Aktív témák
-
strogov
senior tag
válasz Luck Dragon #1 üzenetére
Iphone-oknál az új i14 talajoknak volt igazából fejfájása. A régi gépeken nem nagyon jött elő napi használatban semmi. XR-em, sima pöc-röf.
16.0.3-nál kijött 4 pont amiból 3 csak i14, a 4. meg mail-nek valami nyűgje, de mivel apple mail kliensét se használom, így nem találkozhattam vele. -
strogov
senior tag
válasz hegedus001 #3 üzenetére
Miért akarsz váltani? Szerintem 8-ról semmi értelme 9-re váltani. Hacsak nem hoz valami csodát a 10 akkor arra se. Nekem 9 van, egy 4-est cseréltem. 9 év alatt azért összejött pár újdonság. De szerintem ipad-et nincs értelme gyakran cserélgetni. Ha air, vagy pro a váltás az más kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A9 /// BONTATLAN // Számla+Garancia
- iPad Air 4.gen Cellular / 256GB / Blue (128)
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple garancia!
- Samsung Galaxy TAB S9 FE 6/128 // Új,Bontatlan // Számla+Garancia
- Beszámítás! Apple iPad Pro 12,9" (3. generációs) Wi-Fi+cellular tablet garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen