- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
cizoe
őstag
Kevés a 4770 úgyis az EUban. Na szóval aki GTS250-et akar venni, siessen mielőtt bedarálják kulcstartónak!
"The situation should be better next week when partners get a new batch of cards. This second batch will hopefully be larger than the first one, which apparently wasn't sizable enough for the hungry market."
-
cizoe
őstag
Én pedig azon az állásponton vagyok (legyen szó Ati vagy NV vga-ról teljesen mindegy), hogy nem csak a driver készítő programozók dolga az ilyenek kijavítása. A legtöbb játék (na jo az ue3 alapú cuccok talán kivételek), nem jól skálázódik, esetleg bugzik, lassú. Aztán meg a csapkodás, hogy glitches a kép, meg kilépked stb. Persze sok dolgot elcsesznek a driverben (lásd pl tvout, bár nekem sose volt efféle problémám), no meg nagy erőtartalékokat lehet kihozni belőle, de nem minden az ő dolguk. Készítsenek normális játékokat, alkalmazásokat (és ide a powerdvd meg mindenféle videoprogi beletartozik) normális kóddal, és ne minden felelősséget a driverre hárítsanak. Aztán megy az oltás, hogy szar a driver, meg az nv mennyivel jobb driverileg stb. Hibátlan program (így driver sem), nem létezik. Ha meg unja az ember, könnyen ki lehet szállni ebből a mokuskerékből...
"flat out2-nél kidobott ha bekapcsoltam maxra mindent.."
-Hát mert olyan telhetetlen vagy.
-
cizoe
őstag
Bírjatok már végre egy picit egy vállalat szemével gondolkozni... Nem fogja csak azért olcsóbban adni, sőt hülye lenne, csak azért mert hogy nyereséges az eladása. Csak azért mert az NV-nél alig, vagy semennyire nincs haszon egy kártya eladásán, sőt egy waferből is kevesebbet bírnak kihozni (főleg a g200nál, ahol ez már kétségbeejtő), attól még az amd nem fog ugyanilyen kis haszonkulccsal dolgozni. Teljesen jó neki így a helyzet. Nem szeretetszolgálat egyik cég sem, különben már rég becsődöltek volna. Egyszerűen az AMD-nél van az irányítás jelenleg, szépen lefedik a piacot, de ettől még pl nem engedik hogy a 4850 meg berohadjon a raktárakba.
-
cizoe
őstag
válasz
VaniliásRönk #111 üzenetére
Őt is átnevezték.... Alex Jonesra...
-
cizoe
őstag
-
cizoe
őstag
válasz
LackoMester #54 üzenetére
Egészségedre!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest