- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZperX75
addikt
válasz
Cyberpunk #134 üzenetére
"A lényeg az hogy elromlott, minden gyártónál megesik ezt, kisebb/nagyobb számban."
Na ez a lényeg!
A Funboy dumát kérem mellőzni,mert engem nem érdekel,milyen néven fut az alkatrész a számítógépemben,csak jó legyen és olcsó relatív ehhez képest használható,minden másodlagos.Azt hogy neked van működő 8800GTS-ed tök,jó mert nekem van rossz,ill ami memóból csíkozz,cseréljünk
HD4850-512 gainward beszart csíkoz,HD4850-512XFX beszart csíkoz,(mondjuk jó lóvéért megcsinálták és eladtam,ill kicserélték garba.HD4870-1G működik a mai napig 2 is volt belőle. eladtam!
Sem, az AMD sem pedig az NVidia hibája,itt ez a lényeg!
"és ti szépen elkönyvelitek szarnak az nV-t pár darab elhullott kártya miatt. Csak gratulálni tudok ehhez."
Én? én biztos nem ,kik azok a Ti?
Én magam nevében írok!(példát kérek ,hol írtam ilyet!)Nem könyvelek el semmit,senkit és semmilyen céget nem támadok,csak azt tudnám,hogy ki mondta ,hogy "védő ügyvéd légy,egy nem létező perbe" ???
Eddig sok jó hozzászólásod volt,remélem lesz is ,ne most "ba*d" el!
OFF -
atti_2010
nagyúr
válasz
Cyberpunk #120 üzenetére
Semmi bajom sincs a fannboysággal csak neked, nekem a zöldekkel volt bajom hogy mosdassák a szerecsent, de még szerencse hogy te véletlenül véded az Nvidiát állandóan és nem vagy fanboy.
#122) Cyberpunk Néz be a videokártyás topikba, úgy hullanak a G 8xxx VGA-k mint a legyek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Subaru topik
- Milyen routert?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Acer Wave 7 Mesh: Hetediziglen
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kedvenc zene a mai napra
- Ilyen lesz a Lies of P: Overture
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest