- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZperX75
addikt
válasz
Sondi1986 #31 üzenetére
Most nézem ,érdekes a táblázatod,hogy sebességben hol áll 7770!
De jobban megnézem ezen a táblázaton a GTX590 a leggyorsabb,és 8%-lemaradva a HD6990-es kari.
Ha ez ilyen fars adatokkal dolgozik,akkor az égész el lehet csúszva? Nem? vagy csak benéztem valamit?
Turbolada II
kifújni sem egyszerű...
-
MZperX75
addikt
A Szervizes barátom mesélte,szinte ugyanezt amit leírsz!
HD4850-512 ref kártyám többször belement 100-105Fokba,Nagyon gyenge hatásfokon dolgozott az az 1 slotos hűtése,ezt a fajta hibát magyarázta a szervizes,javítás jobban rászorította a GPU-t a nyákra(ráfeszítette) És túráztassam csak nyugodtan 100% a ventit(csak hát nagyon hangos) így tényleg jól ment max 76-80Fok,idle 48fok.
De eladtam hibásként,aki megvette örült ,mint majom a farkának,én már nem buzulok vele.Sajna az olcsó kategóriát engedhetem meg magamnak,ez pont hogy látszik a kártyák meghibásodásaiból.
Ezt még követte ,még egy HD4850beszart 1 hét alatt(pedig nem ref hűtős volt) kis ráfizetéssel garba csere, 4870-esre Azután később még egyre (nagyon vigyáztam a hőfokokra,nem is volt velük probléma!)
Szép múlt,de eladtam,ma már diszkrét VGA-t nem veszek és nem használok,hajrá IGP
(a memória tévesztés ott is látszódik néha csíkoz kép ,ergó 1.5V ram feszt 1.65-re emelem a hiba mexünik) -
MZperX75
addikt
válasz
Cyberpunk #134 üzenetére
"A lényeg az hogy elromlott, minden gyártónál megesik ezt, kisebb/nagyobb számban."
Na ez a lényeg!
A Funboy dumát kérem mellőzni,mert engem nem érdekel,milyen néven fut az alkatrész a számítógépemben,csak jó legyen és olcsó relatív ehhez képest használható,minden másodlagos.Azt hogy neked van működő 8800GTS-ed tök,jó mert nekem van rossz,ill ami memóból csíkozz,cseréljünk
HD4850-512 gainward beszart csíkoz,HD4850-512XFX beszart csíkoz,(mondjuk jó lóvéért megcsinálták és eladtam,ill kicserélték garba.HD4870-1G működik a mai napig 2 is volt belőle. eladtam!
Sem, az AMD sem pedig az NVidia hibája,itt ez a lényeg!
"és ti szépen elkönyvelitek szarnak az nV-t pár darab elhullott kártya miatt. Csak gratulálni tudok ehhez."
Én? én biztos nem ,kik azok a Ti?
Én magam nevében írok!(példát kérek ,hol írtam ilyet!)Nem könyvelek el semmit,senkit és semmilyen céget nem támadok,csak azt tudnám,hogy ki mondta ,hogy "védő ügyvéd légy,egy nem létező perbe" ???
Eddig sok jó hozzászólásod volt,remélem lesz is ,ne most "ba*d" el!
OFF -
MZperX75
addikt
Ja! Csak az ársávban lehet ellenfél,aztán semmi másban.
Az egyik 19 a másik 1 híján húsz teljesítményben,fogyasztásban ,NV 1híján 40,a másik meg 19.
Egy tapasztalatlan 19.éves és egy tapasztalt kissé fiatalos 40.között mi a különbség?
A 19-évesnek még egy séta elég egy suzuki-val elegendő a kábitásra,a 40-es többet fogyaszt,de legalább tapasztaltabb,kicsit fel van varrva ,de legalább húzza a száját a susukira,és nem fogazz -
MZperX75
addikt
-
MZperX75
addikt
válasz
Plazmacucci #15 üzenetére
77W@150W Nagy verseny lesz itt kérem!
560SE? miért nem inkább 745TI
úgy is szeretik a tik a meggyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Filmvilág
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest